Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Şu gidecek olan 10 kişi gidip yaz sonu temizliği yapsak da şöyle rahatlasak.

Sommer kariyer zirvesi denebilecek bir sezon geçirdi Inter'de ama yaşı var, belli yaştan sonra keskin düşüşler görünebiliyor maalesef. Bknz: Son 2 sezon Muslera. Ama iyi yönden bakacak olursak, Ederson ve Uğurcan girmemiş olacak.
Sonraki attığı tweeti gördün mü buda baya iyi giriyor olursa

İbrahim Hatipoğlu: “Barış’a Temmuz ayında Bayern Münih’ten bir teklif gelseydi, oyuncunun kariyerini de gözeterek mümkün olan en büyük kolaylığı sağlardık. Ancak transfer döneminin bitimine 10 gün kala bir Arap kulübünden teklif gelirse, Galatasaray doğal olarak oyuncuyu satmak istemez; satılması halinde de yüksek bir bedel talep eder.

sonuna kadar dogru söz

yaptığı yanlışı kapatmaya çalışıyor iblis!

sende yiyorsun!

bir yönetici kimseye danışmadan çıkıp bir futbolcuya bu kadar getir git DİYEMEZ!!!!

İbrahim Hatipoğlu: “Barış’a Temmuz ayında Bayern Münih’ten bir teklif gelseydi, oyuncunun kariyerini de gözeterek mümkün olan en büyük kolaylığı sağlardık. Ancak transfer döneminin bitimine 10 gün kala bir Arap kulübünden teklif gelirse, Galatasaray doğal olarak oyuncuyu satmak istemez; satılması halinde de yüksek bir bedel talep eder.

sonuna kadar dogru söz
Bayern'den teklif gelince de bonserviste o kolaylığı sağlayamazsın , gs'nin parası o. Ederi neyse o paraya satarsın bayern'e

Bayern'den teklif gelince de bonserviste o kolaylığı sağlayamazsın , gs'nin parası o. Ederi neyse o paraya satarsın bayern'e
sen anlamak istemiyorsun galiba dostum

avrupada 50 vermez zaten kimse barışa

bizde topcuyu düsünerek kariyerini düsünüp söz vermisiz büyük takım gelirse kolaylık yaparız diye

araplarda para cok oldugu icin ve kariyer hedefi olmadıgı icinde cok para istemişiz

galiba orada da osimhen gibi italya içine fazla fiyat var

belki osimhen gibi son anda opsiyonlu kiralanır
Biliyorum var 65 plus beklentileri var interden de yine de adamlar keriz değil 50ya bırakmak istese intere bırakır.

Biz kaç verip alacağız ve belkide son büyük sözleşmesin yapacak adama 40 bonservis 7 maaş verdikten sonra ne anladım barışın satışından. Yaz başında gelip 5 milyon al diyerek sözleşme uzatsan daha mantıklıydı.

singoya 7 milyon maaşmıııı

ulannnnn ulaaaan!!!!!

çıldıracağım ya ben artık

Kaça gider bilmiyorum ama şu tavırlardan sonra mümkün değil artık kalması, yani 1 hafada işler nasıl batırılır gösterdi karakter abisi, bu nasıl tutumdur anlamak mumkun degıl, bari 35 artı kecıoren verseler

sen anlamak istemiyorsun galiba dostum

avrupada 50 vermez zaten kimse barışa

bizde topcuyu düsünerek kariyerini düsünüp söz vermisiz büyük takım gelirse kolaylık yaparız diye

araplarda para cok oldugu icin ve kariyer hedefi olmadıgı icinde cok para istemişiz
Sen öyle saçma bir söz verdin bu menajer de g.tünden anladı barışı zehirledi işte. Bu hatip tam bir zararlı

Sommer'e 5 bonservis yıllık da 5-6 vermek akıl işi değil. Gidip Uğurcan'ı alsınlar. Nakit 17-18 verdin mi alırsın. Barış gidince yerli şart

Geri
Üst Alt