Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.963
- 4.758
Westham'dan teklif geldiğinde söylemişSozlesme uzatmasi icin ikna ederken vermistir o sozu eger verdiyse tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Westham'dan teklif geldiğinde söylemişSozlesme uzatmasi icin ikna ederken vermistir o sozu eger verdiyse tabi.
tolgahan kim ağbi?tolgahan attı twiti
çocuk herşeyi biliyor
2 gün önce dedi toplantıda ortam gergin fiye
Rize siporKöyü neresi
Keçiörene mi donecekmis anlamadim
Sonraki attığı tweeti gördün mü buda baya iyi giriyor olursaSommer kariyer zirvesi denebilecek bir sezon geçirdi Inter'de ama yaşı var, belli yaştan sonra keskin düşüşler görünebiliyor maalesef. Bknz: Son 2 sezon Muslera. Ama iyi yönden bakacak olursak, Ederson ve Uğurcan girmemiş olacak.
İbrahim Hatipoğlu: “Barış’a Temmuz ayında Bayern Münih’ten bir teklif gelseydi, oyuncunun kariyerini de gözeterek mümkün olan en büyük kolaylığı sağlardık. Ancak transfer döneminin bitimine 10 gün kala bir Arap kulübünden teklif gelirse, Galatasaray doğal olarak oyuncuyu satmak istemez; satılması halinde de yüksek bir bedel talep eder.
sonuna kadar dogru söz
Bayern'den teklif gelince de bonserviste o kolaylığı sağlayamazsın , gs'nin parası o. Ederi neyse o paraya satarsın bayern'eİbrahim Hatipoğlu: “Barış’a Temmuz ayında Bayern Münih’ten bir teklif gelseydi, oyuncunun kariyerini de gözeterek mümkün olan en büyük kolaylığı sağlardık. Ancak transfer döneminin bitimine 10 gün kala bir Arap kulübünden teklif gelirse, Galatasaray doğal olarak oyuncuyu satmak istemez; satılması halinde de yüksek bir bedel talep eder.
sonuna kadar dogru söz
tolgahan kim ağbi?
sen anlamak istemiyorsun galiba dostumBayern'den teklif gelince de bonserviste o kolaylığı sağlayamazsın , gs'nin parası o. Ederi neyse o paraya satarsın bayern'e
anlamadım vallahi. link? zahmet olmazsa?çinli oğlan
Masonik şifreleme var bu işteçinli oğlan
Biliyorum var 65 plus beklentileri var interden de yine de adamlar keriz değil 50ya bırakmak istese intere bırakır.galiba orada da osimhen gibi italya içine fazla fiyat var
belki osimhen gibi son anda opsiyonlu kiralanır
Sen öyle saçma bir söz verdin bu menajer de g.tünden anladı barışı zehirledi işte. Bu hatip tam bir zararlısen anlamak istemiyorsun galiba dostum
avrupada 50 vermez zaten kimse barışa
bizde topcuyu düsünerek kariyerini düsünüp söz vermisiz büyük takım gelirse kolaylık yaparız diye
araplarda para cok oldugu icin ve kariyer hedefi olmadıgı icinde cok para istemişiz