Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Alper adminin gecenlerde yazdigi bu futbolculari kategorize etme ve ona gore maas araliklari konusunu... bizim kesinlikle bunu yapmamiz lazim. Aksi halde olacak is degil bu

Gönderin şu çarıklıyı köyüne, kadro dışı bırakılsın futbol hayatını da bitirin.

50 milyon Euro pesin, Keçiören ayı, Türkiye ligine satılırsa tazminat, başka takım üzerinden satilirsi da yine tazminat.

bu arada şu saatten sonra 40+keçiören payına hiç kötü bir anlaşma olmaz

bu saatten sonra 50ler 60lar zor

Şu daha kötü belilediğimiz ederinin de altına gitmek için herif triplere girmiş. Vay anam var.
Şu dakika kadro dışı da yetmez içim soğumaz yerine birini alıp ş.ligine onu bildirmemiz gerekir. İmkan varsa lige bile bildirmem. 6 ay çürüsün bakalım
Eski teklif bu. O zaman ses etmediler de 30+5 teklifi gelince çıkmaz sokağa girmeyi yeğlediler işte kulübü sıkıştırmak için.

Ben hala Barış'ın yaptığı yanlışın cezası için bekleme tarafındayım. Futbolcular akıllı olamıyor, temsilcileri kukla gibi oynatıyor bunları. Ya istenilen teklif gelir göndeririz, ya da yola gelecektir. Şu an adamı asmanın faydası NEOM'a olur.

bu arada şu saatten sonra 40+keçiören payına hiç kötü bir anlaşma olmaz

bu saatten sonra 50ler 60lar zor
Arabistan soz konusuysa 50 zor degil acikcasi

Avrupadan max 30 fln teklif gelirdi realist bakarsakta.

Transfer sonunda banko ilk 11 adamini vereceksin- bunun bedeli ne belirlediysen 1 kurus altina olmamali.

Ben 50 milyona fitim, kecilere pay haricinde. Baris dan bize hayiz gelmez bence bu saatten sonra. Çöllere gittigine pisman olacaktir eminim. Önümüze bakalim artik.
Araplarda çok durmaz, oraya gidenletin sonraki durağı fb oluyor istisnasız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt