Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Bu anket kapanacak: .
Bunlarda problem yok, hatta iyi bile denir

Hatta ortalik yangin yerine donmediyse bundan (ve fenerin kerem hakan gundemlerinden- ve osiden dolayi tabii)

Ama eksiklerin belli, planlamalik suren var, para da var diyorsun. 10 gun(hatta 9) 3 minimum net adam getirmen lazim(ve kazik yiyeyeceksin elin mahkum oldugu icin)

şu ana kadar benim fikrim bu

kazık yerlerse onu da eleştiririz tabi

:D
Resim

Resim

Resim

IMG_1676.webp

iyi ki guardiola eşşeği az oyuncu istiyorum zart zurt dedi ya. okan hocanın da öyle bi açıklaması olmustu guardiola’yı alıntılayıp.

şu tablo saçmalık abi. iskeletimiz olan oyuncular belli zaten, biri bile olmayınca inanılmaz etkileniyoruz. bir sakatlığa, bir direkt kırmızıya her şeyin rengi değişir. rezalet şu tablo

şu ana kadar benim fikrim bu

kazık yerlerse onu da eleştiririz tabi
Yiyecegiz gibi duruyor. Bonservis olmasa bile(ki yuksek bonservisler donuyor ona lafim olmaz/ maaslarda can yanacak.

Osi sonrasi soylemler, tavirlar ve yurunen isimler fazla abartiydi. Ederson mesela. Kavukcu bitirdi ama baskan odemek istememis o paralari deniyor. ok ne guzel - 8 maas fln ben de istemiyorum.

E o zaman neye portoya komik teklif yolluyorsun ya da donnaruma yaziyorsun(15 maas falan) . Gunun sonunda bak utd hocanin 2 gun once dillendirdigi adami aldi alacak.

Bu beni deli ediyor yalan yok.

Bu satislar vs sonrasi para bulunca singoya 30 ile 7 maas mi verecekler mesela "mecbur" kalacaklari icin.

Guven vermediklerinden endiseliyim - surec yonetimi ve planlamada zayif, iletisimde rezaletiz

Osimhenle barisin sürecin kiyasliyorlar. Ozaman seviniyorduk durus gösteriyormus diye. Lan osimhen zaten kopmustu napoliden, barista öyle durum mu vardi. Mal mal benzetmeler. Adam daha 1 hafta önce mutluluktur GS diye paylasim yapiyor. 1 haftanin icinde ne degisiyor.

Kerem’le Baris’i karsilastirmak yanlis. Kerem para icin gitmedi; Galatasaray taraftari kendisini sevmedigi icin gitti.

Geri
Üst Alt