Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.449
- 20.658
- 2.738
Ee ben çok mu farklı şeyler yazıyorum sabahtan beri menajer vurgusu yaparak yaMenajeri açıklama yaptı, İbrahim de.. herşey ortada.. bu adam 3 gündür antrenmana çıkmıyor ve siyah ekran paylaşıyor. Gidilen takım Avrupa takımı olsa, eyvallah adam kariyerini düşünüyor, söz de verilmiş gönderin gitsin derdik.
Ancak olay tamamen farklı: NEOM denilen suud prensinin takımına, hani şu İstanbul konsolosluğunda gazeteci boğazlayan prensin takımına gidiyor. Burda da birşey demiyoruz, parayı tercih etti der geçeriz. Ancak adam bonservisini düşürtmek için antrenmana çıkmıyor. Senin sözleşmeli topçun iken, gidip başka takımla pazarlık yapıyor; bana şu kadar para verin ben bonservisimi düşürürüm diyor. Bunun için de gelip antrenmana çıkmıyor. Neden girmiş bu yola, anladın mı? Bunu biz demiyoruz menajeri zaten yayınladığı açıklamada diyor.
Şimdi öngörümü yazayım renkdaş;
Kerem de geçen yıl benzerini yaptı ve barışa örnek teşkil etti. Bu yıl olmazsa da gelecek yıl fenerde kerem. Daha doğrusu koç uyanıklık yapmaya kalkışmasaydı kerem fenerdeydi. Aynısı bunun için de geçerli. Bak barışın menajerinin sosyal medya hesaplarına; kiminle kol kola olduğunu görürsün.. Barış gidip Arabistan’da kalacağını mı sanıyorsun? Yoksa ordan Avrupa mı yapacak? Elbette değil
bir sene alacak 17 milyon dolar ordan gelecek yıl Türkiye’ye gelecek. Hangi takıma gider bu durumda? Bir soru daha, barışı istediği rakama göndersen yada hiçbir şey olmamış gibi davransan ne olur?
Cevabı kendine ver yeterdir.