Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Menajeri açıklama yaptı, İbrahim de.. herşey ortada.. bu adam 3 gündür antrenmana çıkmıyor ve siyah ekran paylaşıyor. Gidilen takım Avrupa takımı olsa, eyvallah adam kariyerini düşünüyor, söz de verilmiş gönderin gitsin derdik.

Ancak olay tamamen farklı: NEOM denilen suud prensinin takımına, hani şu İstanbul konsolosluğunda gazeteci boğazlayan prensin takımına gidiyor. Burda da birşey demiyoruz, parayı tercih etti der geçeriz. Ancak adam bonservisini düşürtmek için antrenmana çıkmıyor. Senin sözleşmeli topçun iken, gidip başka takımla pazarlık yapıyor; bana şu kadar para verin ben bonservisimi düşürürüm diyor. Bunun için de gelip antrenmana çıkmıyor. Neden girmiş bu yola, anladın mı? Bunu biz demiyoruz menajeri zaten yayınladığı açıklamada diyor.

Şimdi öngörümü yazayım renkdaş;
Kerem de geçen yıl benzerini yaptı ve barışa örnek teşkil etti. Bu yıl olmazsa da gelecek yıl fenerde kerem. Daha doğrusu koç uyanıklık yapmaya kalkışmasaydı kerem fenerdeydi. Aynısı bunun için de geçerli. Bak barışın menajerinin sosyal medya hesaplarına; kiminle kol kola olduğunu görürsün.. Barış gidip Arabistan’da kalacağını mı sanıyorsun? Yoksa ordan Avrupa mı yapacak? Elbette değil
bir sene alacak 17 milyon dolar ordan gelecek yıl Türkiye’ye gelecek. Hangi takıma gider bu durumda? Bir soru daha, barışı istediği rakama göndersen yada hiçbir şey olmamış gibi davransan ne olur?
Cevabı kendine ver yeterdir.
Ee ben çok mu farklı şeyler yazıyorum sabahtan beri menajer vurgusu yaparak ya

40’i alalim
Sonraki satistan %10 pay olarak kecioren’e devredelim
Kecioren’e de 2m euro verelim

timurlenk: bundan sonra 49 milyona olmaz. keçiören payı hariç 50 milyon dışında olmayacak diyor

Ekli dosyayı görüntüle 299831

iyi ki guardiola eşşeği az oyuncu istiyorum zart zurt dedi ya. okan hocanın da öyle bi açıklaması olmustu guardiola’yı alıntılayıp.

şu tablo saçmalık abi. iskeletimiz olan oyuncular belli zaten, biri bile olmayınca inanılmaz etkileniyoruz. bir sakatlığa, bir direkt kırmızıya her şeyin rengi değişir. rezalet şu tablo

Lemina da mı gitti? Bugün sadece GS diye açıklama yapmadı mı bu adam?

dün dedim pazarlıkla çok rahat 40 üstüne gelecekler diye
yönetim kabul eder diyordum ama pazarlığı devam ettirecekler gibi pzt salı gününe kadar 50 üstüne yolcu ederiz

Ekli dosyayı görüntüle 299831

iyi ki guardiola eşşeği az oyuncu istiyorum zart zurt dedi ya. okan hocanın da öyle bi açıklaması olmustu guardiola’yı alıntılayıp.

şu tablo saçmalık abi. iskeletimiz olan oyuncular belli zaten, biri bile olmayınca inanılmaz etkileniyoruz. bir sakatlığa, bir direkt kırmızıya her şeyin rengi değişir. rezalet şu tablo
bu ne?

65m pesin + 5m bonus + keciören pay
Sonraki satistan direkt %25 pay
Tr ye dönerse bizden haric baska takima transfer yasak
Her gecen gün icin 2m ekstra
Arap kari da istiyoz yollayin

Isinize geliyorsa arkadas
Bunların karıları çirkef olur, aman aman kendilerinin olsun.

Ali Naci Küçük: "Size bir detay anlatayım. Dün sohbette öğrendim. Davinson Sanchez, Galatasaray yönetimine gelip 'Benden memnun musunuz?' diye sorduktan sonra 'Ben burada kalmak istiyorum. Burada mutluyum. Sizden tek bir isteğim var, maaşımı 5 milyon euro seviyesine yaklaştırın, ben futbol hayatımı Galatasaray'da noktalayayım' diyor. Kısaca açgözlülük yapmıyor. Galatasaray da takdir ediyor, kontratı sunuyor ve imzalar atılıyor."

Ahmet Konanç: "Kerem Aktürkoğlu gibi çocukluktan Fenerbahçeli olan Barış Alper’in, Ocak ayında Arabistan üzerinden Fenerbahçe’ye gelme ihtimali var."
O kolpacı sahtekar ortalığı karıştırmaya çalışıyor ama Barış gidecekse kesinlikle şart koyulmalı

Geri
Üst Alt