Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
kavuk da, dursun da, hoca da; "panik yapmayın, bize güvenin" dedi. hatta bushi falan da yazmıştı hatırlarsan. 2 eyül'e kadar ok dedik biz de. sane ve osimhen işinin hatrına.

vallahi 9 gün kaldı. büyük patlayacağız gibi.
Ben hala umutluyum baksana avrupada da bazı kritik oyuncular konusnda yaprak kıpırdamıyor. Adamlar satacakları oyuncular konusunda anlamsız bir bekleme içindeler.
Ş.ligi ve avrupa turu var. Bugün kaleye turibini alıyoruz desen şu dakika getiremezsin kimse de renk vermez misal.
Bir şeyler oluyor ama bakacağız uzun zamandır sessizlik hayra alamet gibi durmuyor.

Amacımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir

oldugu icin olabilirmi rts?

ligdeki basariyi kucumsemek degilde insanlar artik avrupada basari bekliyor
Dostum siyah renk ile yazsaydın da siyah temada termiz bir sayfa görseydik.

Barış Alper Yılmaz ve Galatasaray yönetimi sürecin hızla tamamlanmasını istiyor. Oyuncu, Okan Buruk ile görüşerek Kayseri maçında sahada olmak istediğini iletti. Son kararı Okan Buruk verecek. (Galip İmrek)
Kayseriye götürüp oyuna sokmamak, kulübede otursun en mantıklı çözüm bu olur şimdilik. Sonra karar verilir hakkında.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçmekten ziyade kene gibi yapışıyorlar belki 6-7 senedir menajerliklerini yapıyorlar çünkü yetenekliler, çünkü ışığı görüyorlar.
Kimse de elindeki elması kaçırmak istemiyor.
Seni Galatasaraya götürüyorum diye de adamlarda bağ oluyor. En kötü 5 senedir yan yana olduğun bir insan oluyor sonuçta ister istemez bir bağ oluşuyor.
Sonra böyle kritik zamanda çıkıyorlar ortaya ki bence adamlar da işini yapıyor kim kime 3 milyon menajerlik parası veriyor ya şu dönemde.
Emeğinin karşılığı ama böyle ahlaksızca yapılmaması gerektiği bilgisi yok şerefsizin.
1 milyondan fazla da götürme primi vermişlerdir.

Adamın sezona girişine bak 3g2a birleri korkmuş olmalı
İşini mi yapıyorlar? Menajer;
*oyuncusuna kardeş diyorsa
*yazdığı açıklama ilkokul terk bir kişinin seviyesi ile yazılıyorsa
*ortada bir yazılı sözleşme var iken oyuncuma söz verildi diyorsa ve o sözü yazılı sözleşmeye geçirememişse,
* iki hafta önce sözleşme yenilendiği açıklanan futbolcu için söz hakkı olmalı diyorsa
*oyuncusu oynadığı takımda yılda 3 milyon dolar/Euro alıp taraftarın bayrak adamı iken yaptığı açıklama ve oyuncusunu yönlendirerek oyuncusuna olmaması gereken eylemleri yaptırıp oyuncusunu paçavraya dönüştürüyorsa
Kusura bakma Tuna, işini yapmıyor demektir.

“Ulan mal Anelka kendi otobiyagrafisinde açıkladı, ona da mı erişemiyorsun da böyle mabadından sallıyorsun, düzgün araştır ve doğru bilgileri ver hemen.”

Şeklinde bir cevap ver abi kendisine, özür dileyip doğru bilgiyi verir.
Llmlere küfür öğreten millet olarak tarihte yerimizi alacağız.
Grok böyle bozulmuştu, bu garibim küfür yiyor karşılık vermiyor bir gün atlatacak ve her cevaba küfürlü karşılık verecek diye korkuyorum

Pafa yollayin ihtarname cekin

50yi getiren varsa gidebilir. Woltemade style

Sosyal medya bukadar yaygın değilken 10sene oncede 20 sene öncede söylüyordum bizim ülkede iletisim anlamında en zayıf kulüp herzaman GS olmuştur ve bir yönetim veya başkanda bunu değiştirelim demedi ,sonra avrupada elit kulup olacz derler

İşini mi yapıyorlar? Menajer;
*oyuncusuna kardeş diyorsa
*yazdığı açıklama ilkokul terk bir kişinin seviyesi ile yazılıyorsa
*ortada bir yazılı sözleşme var iken oyuncuma söz verildi diyorsa ve o sözü yazılı sözleşmeye geçirememişse,
* iki hafta önce sözleşme yenilendiği açıklanan futbolcu için söz hakkı olmalı diyorsa
*oyuncusu oynadığı takımda yılda 3 milyon dolar/Euro alıp taraftarın bayrak adamı iken yaptığı açıklama ve oyuncusunu yönlendirerek oyuncusuna olmaması gereken eylemleri yaptırıp oyuncusunu paçavraya dönüştürüyorsa
Kusura bakma Tuna, işini yapmıyor demektir.
Ya oyuncusunu pazarlamak : işi
Ondan bahsediyorum amatör bir mal olabilir ama adamın işi bu. Emlakçıya niye evi satıyorsun diye serzenişte bulunuyor muyuz bu da aynı konu. Adamın yaptığı iş profesyonel hizmet ama kendisi değil.
Vallahi şerefsiz de olsa başkalarından para da alsa teklif getirip götürmek bu adamın işi.
Ama yaptığı etik ilkesine uygun değil.
Ahlaksız bir amatör kendisi.

Az biraz beyni olsa şunu yaptırmazdı.
Gel gelelim ülkenin etişkin nüfusunun belki de %98i bu adamın aynısı insanlara çok anlam yükleyip çok şey bekliyoruz. Bence burada kaybediyoruz.

Geri
Üst Alt