Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.599
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala umutluyum baksana avrupada da bazı kritik oyuncular konusnda yaprak kıpırdamıyor. Adamlar satacakları oyuncular konusunda anlamsız bir bekleme içindeler.kavuk da, dursun da, hoca da; "panik yapmayın, bize güvenin" dedi. hatta bushi falan da yazmıştı hatırlarsan. 2 eyül'e kadar ok dedik biz de. sane ve osimhen işinin hatrına.
vallahi 9 gün kaldı. büyük patlayacağız gibi.
Dostum siyah renk ile yazsaydın da siyah temada termiz bir sayfa görseydik.Amacımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir
oldugu icin olabilirmi rts?
ligdeki basariyi kucumsemek degilde insanlar artik avrupada basari bekliyor
“Ulan mal Anelka kendi otobiyagrafisinde açıkladı, ona da mı erişemiyorsun da böyle mabadından sallıyorsun, düzgün araştır ve doğru bilgileri ver hemen.”
Kayseriye götürüp oyuna sokmamak, kulübede otursun en mantıklı çözüm bu olur şimdilik. Sonra karar verilir hakkında.Barış Alper Yılmaz ve Galatasaray yönetimi sürecin hızla tamamlanmasını istiyor. Oyuncu, Okan Buruk ile görüşerek Kayseri maçında sahada olmak istediğini iletti. Son kararı Okan Buruk verecek. (Galip İmrek)
İşini mi yapıyorlar? Menajer;Seçmekten ziyade kene gibi yapışıyorlar belki 6-7 senedir menajerliklerini yapıyorlar çünkü yetenekliler, çünkü ışığı görüyorlar.
Kimse de elindeki elması kaçırmak istemiyor.
Seni Galatasaraya götürüyorum diye de adamlarda bağ oluyor. En kötü 5 senedir yan yana olduğun bir insan oluyor sonuçta ister istemez bir bağ oluşuyor.
Sonra böyle kritik zamanda çıkıyorlar ortaya ki bence adamlar da işini yapıyor kim kime 3 milyon menajerlik parası veriyor ya şu dönemde.
Emeğinin karşılığı ama böyle ahlaksızca yapılmaması gerektiği bilgisi yok şerefsizin.
1 milyondan fazla da götürme primi vermişlerdir.
Adamın sezona girişine bak 3g2a birleri korkmuş olmalı
Llmlere küfür öğreten millet olarak tarihte yerimizi alacağız.“Ulan mal Anelka kendi otobiyagrafisinde açıkladı, ona da mı erişemiyorsun da böyle mabadından sallıyorsun, düzgün araştır ve doğru bilgileri ver hemen.”
Şeklinde bir cevap ver abi kendisine, özür dileyip doğru bilgiyi verir.
Ya oyuncusunu pazarlamak : işiİşini mi yapıyorlar? Menajer;
*oyuncusuna kardeş diyorsa
*yazdığı açıklama ilkokul terk bir kişinin seviyesi ile yazılıyorsa
*ortada bir yazılı sözleşme var iken oyuncuma söz verildi diyorsa ve o sözü yazılı sözleşmeye geçirememişse,
* iki hafta önce sözleşme yenilendiği açıklanan futbolcu için söz hakkı olmalı diyorsa
*oyuncusu oynadığı takımda yılda 3 milyon dolar/Euro alıp taraftarın bayrak adamı iken yaptığı açıklama ve oyuncusunu yönlendirerek oyuncusuna olmaması gereken eylemleri yaptırıp oyuncusunu paçavraya dönüştürüyorsa
Kusura bakma Tuna, işini yapmıyor demektir.
Hissiyatin tier kac?9 gün içerisinde birkaç transfer yapılacağını düşünüyorum.
Bilgi değil hissiyat