Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Her şey para değil.. Kulübün değerleri, ahlaki değerler, etik değerler gibi parayla pulla ölçülemeyecek; insan olmanın, asırlık camia olmanın gereği olan hususlarda var..

En kısa zamanda süresiz kadro dışı kararı almayan yönetimde, teknik direktörde bu hainin ekmeğine yağ sürer.. Bu kulübün değerlerini, örfünü, adetini korumak herkesten önce başkana ve göreve getirdiği insanlara düşer..

Kesin şu hainin biletini...

Şu çığırtkanlardan da bıkkınlık geldi artık be. İnsanlar bunları paylaşa paylaşa hepsini otoriter bir figürmüş gibi yaptı.
Doğru söylüyor yarın her oyuncunun menajeri çıkar idmana çıkma seni 10 milyona götürürsün m der oyuncu bulamazsın.

Burnu sürtecek iyi daha kolay kı bu şeyler. Takım sana göre bir planlama yapıyor sen boykot yapıyorsun.
Arda gitti, kerem gitti, barış da istediğine gitsin. Seneye yunusu, az parlayan oyuncuyu bulursun eşek başımıyız biz diye kazan kalkar.
Kafadan sezonu kaybedersin zaten sonra da tüm takım dağılır gider.

Hazar'ı bende pek tutmam ama bu dediklerinde haklılık var. Bir bedeli olmazsa yol olur.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
süreç sonuçlanmadı ki daha? nihai noktada tavrına devam ederse o zaman bedel ödetilir. şu an değil. belki oyuncu pişman olup özür dileyecek? ya da neom gs'ın istediği 50 cash'i getirecek? bu iki ihtimalde de gs'ın istediği oluyor ve gs bundan sonrasına "akıllı olun" mesajını vermiş oluyor ki yine de.

hata yaptığını kabul etmiyor ki? hmm. belki edecek? doğru adımlar atılırsa. olamaz mı?

ceza verilmesi gs için en doğru seçenek ise verilmesin demiyorum. verilsin. ancak bu son çaredir. önce dialog ile, mantık çerçevesinde, sakin ve makul adımlar atılmalı.

hayat transfersimo'nun cep telefonunu açıp x'e kesinlikle haklı olduğunu sandığı, ünlem işaretleri ile dolu düşüncelerini kusmasından ibaret değil. (bu kısmı senin için söylemedim. twit'in sahibi için söyledim).
Dediğim gibi benim sosyal medya olarak bir bu hesabım var başka da yok, kim kimdir de bilmem. Bir de sözlükte üyeliğim yok ama Galatasaray’dan haberdar olmak için okurum. O yüzden bilmem hesabı. Ama BCTnin dediklerine karşı yazdıkları doğru

İşte barış bunu anlamadı ve bu biraz da bizden kaynaklandı. Her “Avrupa” diyene kolaylık yaptık çocuklar gidip kariyer yapsın diye, ki son örnek Kerem, barış da bunu kullanırım deyip yanlış yola saptı. Kerem olayının nasıl ahlaksızca bir durum olduğu ortaya çıktı fb ile flörtünde.
Barış az biraz haklı olsa tamam diyecem ama;

*Sözleşmesi devam ediyor ve iki kez iyileştirme yapıldı, aldığı ücret de 3 milyon Euro civarı, yani asgari ücret filan da değil

*Taraftar, oynadığı oyun ile barışa hallettiği değeri verdi, Kerem olayında ise barışı bayrak adam yaptı.

*Daha 3 gün önce kendisi takımın menfaati kişisel menfaatinden önde geldiğini söyledi

*Kariyer gibi bir durum da yok, tamamen barışa önerilen 17 milyon dolar, ki bu kadar yüksek önerilme sebebi bonservisi düşürsün diye yapıldı. 17 milyon dolar eden bir futbolcunun bonservisi de -Osimhenin aldığı rakamlar hemen hemen- 30 milyon DOLAR değil 75 milyon Eurodur.

İşte satılsın deniyor ya; satım sözleşmesi ile bağış sözleşmesi arasında fark var. Satım sözleşmesinde satıcı bir malı vermeyi, alıcı ise o mal karşılığında bir para vermeyi üstlenir. Bu mal ve para da denk olmalı aksi taktirde gabin yani aşırı yararlanma söz konusu olur yada irade fesadı.. bağış ise bir malı karşılıksız vermektir. Bu durumda nerdeyse yok pahasına beni bırakın diyor barış. Yada işte antrenmanı boykot ederek kulübün iradesini fesada uğratmaya çalışıyor.

Tek tutunduğu dal söz verilmişti deniyor. Hukukta yazılı belge varsa verilen sözlere bakılmaz. Milyon dolar alan adamlarsınız ve bunun için zaten yazılı sözleşme yapıyor menajer tutuyorsunuz. Kusura bakma profesyonel dünyada sözleşmeler konuşur. ANCAK buna rağmen sana verilen söz geçerli olduğunu ahlaken bu sözün arkasında durulması gerektiğini düşünsek bile;

1- Neom denilen takım, suud prensinin (Cemal Kaşıkçı denilen gazeteciyi İstanbul konsolosluğunda boğazlattırıp cesedini yok ettiren adamdır) neom projesi dediği ve 500 milyar dolar ayırdığı projenin takımının piyonu olup bizi dolandır anlamına gelmiyor bu söz.

2- Bu söz Avrupa’ya gidip kariyer yapacaksan (ki maaş orda en fazla alacağı 1,5 milyon dolar olur, kerem gibi) önünü açarız denilmiş. Sen kariyer Türkiye’yi Avrupa temsil için gitmiyorsun ki, çil çil dolarlar için gideceksin ve üstüne üstelik ihanet edip bonservisimi düşürürüm maaşımı yükseltin diyeceksin karşı takıma.

3- kalmış on gün transfer sezonunun kapanmasına Avrupa’da, sonra gelip talepte bulunuyorsun.

4- Hayır denildiğinde de siyah post atıp antrenmanları boykot et.

Abi adalet bunun neresinde Allah aşkına. Nasıl haklısın diyebileceğiz? Seni yetiştiren bugün milyon dolar sana kazandıran ve daha fazla kazanmana ön ayak olan kulübüne bu yaptığın hak mı ihanet mi?
Gerekçem de burda.
Güzel diyorsun orta yol, diyalog vs. Adam gemileri yaktı, artık yol bırakmadı ki. Galatasaray’da hep bir söylem vardı “kol kırılır yen içinde kalır” diye. Kol tuz buz edildi ve edenler bunu yen içinde de bilerek bırakmadılar.. çarşaf çarşaf ilanlar haberler boykotlar siyah postlar vs…
“Önümde deniz gibi duşman, arkamda düşman gibi deniz” diyor, nasıl diyalog kuracaksın. Görüşmeye bile gitmeyip aracı göndermişler ya hu… şu kulak ısıran topçumuzu aracı yapmışlar

Barış Galatasaray taraftarının sevgisini de kullanmaya kalkıştı, yönetimi de taraftara şikayet edip Galatasaray yönetimini sıkıştırmaya çalıştı. İşte bu cesareti de veren taraftarın bu tür söylemleri.. iyi niyetinden de şüphem yok sevgili veli. Yazdıklarım genel için.. yanılıyor da olabilirim elbet..

Son düzenleme:

Osman yine üfürmüş 40 milyon Donna parası bea

Ben medyanin aksine kaleci transferinde daha rahatim. Donna kesin transfer yapacak, City cok buyuk ihtimal olacak. Edersen 2. veya 3. Kaleci olmayacak. Bize gelecek. 10 degil de 15 e gelir diye dusunuyorum. Ben akanji yi daha da onemsiyorum. Onun muadilini bulamayiz. En kotu kalede Gunay da idare eder, ama su andaki stoper veya sag bek daha buyuk problem.

Barış Alper moralim sıfır, ben antrenmanlara katılamam bu ruh halimle demiş

Ağlar mısın güler misin

he aynen çoık bilmiş hazar

çıksa özür dilese pişmanım dese yine affetmeyip kadro dışı bırakmalıyız 3 yıl çünkü sizin ego tatmini yapmanız lazım
3 yıl dememiş ki rengim. Belki 15-20 gün kadro dışı kalmaktan bahsediyor. Bir oyuncu için en büyük ceza maç yapmamasıdır ve dışlanmasıdır.
Çevresindekilerin gazıyla kendi mallığının cezasını çekmesi lazım hata diyip gel afettik tamam olmamalı. Bugün bunu yapan 5 ay sonra fener 10 milyon maaş veriyor gidecem diye tutturur.

Eğer bugün doğru kararlar almazsan yarin bir gün herkes cesaret bulur. Ha şöyle de ekleme yapayım kendi vatandaşı diye kayrildi bunu yapan yabancı olsaydi içinden geçerdi diyenler de çıkacak. Kaos böyle yönetilmez. Bugun vereceğin doğru bir karar yarın bir gün Osimhen in bile ulan bunlar zamanında Barışa bunu yapmıştı bana kim bilir neler yapar demesine sebep olacak. Futbolcuyu dizginleyeceksin

İstediğimiz parayı direterek alıp shutlamak en iyi seçenek, en ufak taviz yol olur 2 gün sonra başka adamı ayartırlar

Dediğim gibi benim sosyal medya olarak bir bu hesabım var başka da yok, kim kimdir de bilmem. Bir de sözlükte üyeliğim yok ama Galatasaray’dan haberdar olmak için okurum. O yüzden bilmem hesabı. Ama BCTnin dediklerine karşı yazdıkları doğru

Gerekçem de burda.
Güzel diyorsun orta yol, diyalog vs. Adam gemileri yaktı, artık yol bırakmadı ki. Galatasaray’da hep bir söylem vardı “kol kırılır yen içinde kalır” diye. Kol tuz buz edildi ve edenler bunu yen içinde de bilerek bırakmadılar.. çarşaf çarşaf ilanlar haberler boykotlar siyah postlar vs…
“Önümde deniz gibi duşman, arkamda düşman gibi deniz” diyor, nasıl diyalog kuracaksın. Görüşmeye bile gitmeyip aracı göndermişler ya hu… şu kulak ısıran topçumuzu aracı yapmışlar

1- barış'ın özür dileyip hata yaptığını kabul etmesi ve takıma geri dönmesi.

2- barış'ın, gs'ın istediği şartlarda "neom "takımına transfer izninin verilmesi.

3- barış'ın kadro dışı bırakılıp, ya da kendisine ciddi bir yaptırım uygulayıp, bundan sonraki muhtemel oyuncu-menajer davranışlarının önüne geçmek adına mesaj verilmesi. (bu kanunen de mümkün değil gerçi de, haydi yaptık diyelim).

ben diyorum ki, önce 1 ve 2 zorlansın. nihai noktaya kadar. insanlar değişebilir. fikirler değişebilir.

3. opsiyon ise artık çıkış noktası kalmadığında, son çare olarak uygulansın.

demek istediğim sadece bu.

bonus:

"25 yaşında koca adam. hata yapmayacak" rasyonel bir yaklaşım değil. hata her yaşta herkes tarafından yapılabilir.

''Bu durum gelecekte diğer futbolculara da cesaret verir.''

Eee Barış/menajer'inin amacı zaten iplerin kopmasını ve NEOM kulübünün istediği şartları kabul etmemizi sağlamak değil mi?

Biz bunu yaparsak, diğer futbolculara bu yol cesaret vermeyecek mi? Süründür, futbol hayatını bitir, bedelini en ağır şekilde ödet, vur, as. Ne kadar kolay cümleler bunlar.

Barış özür dileyip takıma dönmeye hazır olana kadar kadro dışı kalmalı yazılsa bir nebze yine anlarım. Millet adamı Rams Park'ta asmamızı bekliyor.

Geri
Üst Alt