Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Ayrıca Barış allah seni bildiği gibi yapsın. Yönetimin ve hocanin eline altın tepsi de bahane sebebi sundun. İlk kötü sonuçta benim planlamam böyle değildi Barış olsaydi falan filan bahanelerini atmaya başlayacaklar. Allah seni bildiği gibi yapsin inşallah

Barış Alper regli geçene kadar kenarda köşede kendini rehabilite edebilir. Değerli bir oyuncuydu ama bu duruma da kendi getirdi. Sane ve Yunus da çok değerli oyuncular. Onlarla da çıkarız lig maçlarına. Kendisini toparlarsa çıkar açıklama yapar durumu toparlamaya çalışır. Aynı kafa devam ederse de bundan zararlı çıkan kendisi olur. Galatasaray'dan çok Barış endişelenmeli bana göre. Bu işlere duygusal değil de profesyonelce bakıp yönetecek yöneticilere ihtiyaç var. Kavukçu'yu çok fevri buluyorum. Süreci doğru yönetirler umarım.

Son düzenleme:
Eğer bugün doğru kararlar almazsan yarin bir gün herkes cesaret bulur. Ha şöyle de ekleme yapayım kendi vatandaşı diye kayrildi bunu yapan yabancı olsaydi içinden geçerdi diyenler de çıkacak. Kaos böyle yönetilmez. Bugun vereceğin doğru bir karar yarın bir gün Osimhen in bile ulan bunlar zamanında Barışa bunu yapmıştı bana kim bilir neler yapar demesine sebep olacak. Futbolcuyu dizginleyeceksin
daha iş sonuçlanmadı. işin sonunda yanlış karar verilirse dediğin o zaman olur. (osimhen örneğin). şu an hassas bir süreç yönetiliyor. ne olduğunu bile bilmiyoruz.

Yonetimde umarim bazi zekiler "9 degil 16 gunumuz var.. olmadi sallai gibi devre arasinda yazariz oraya kalirsak" gibi fikirler atmiyordur ortaya

1- barış'ın özür dileyip hata yaptığını kabul etmesi ve takıma geri dönmesi.

2- barış'ın, gs'ın istediği şartlarda "neom "takımına transfer izninin verilmesi.

3- barış'ın kadro dışı bırakılıp, ya da kendisine ciddi bir yaptırım uygulayıp, bundan sonraki muhtemel oyuncu-menajer davranışlarının önüne geçmek adına mesaj verilmesi. (bu kanunen de mümkün değil gerçi de, haydi yaptık diyelim).

ben diyorum ki, önce 1 ve 2 zorlansın. nihai noktaya kadar. insanlar değişebilir. fikirler değişebilir.

3. opsiyon ise artık çıkış noktası kalmadığında, son çare olarak uygulansın.

demek istediğim sadece bu.

bonus:

"25 yaşında koca adam. hata yapmayacak" rasyonel bir yaklaşım değil. hata her yaşta herkes tarafından yapılabilir.

Kanunen mümkün olmayan nedir?

Disiplinsiz davranışlardan dolayı gayet de kadro dışı bırakabilirsin.. Takım idmanlarına almayabilirsin..

Ancak kulüp tesislerini bireysel çalışması için açarsın..

Konu ile ilgili bilmediğimiz, sonradan değişen yasal bir mevzuat mı var?

Atubolu da imkansiz bu saatden sonra

Kaldil onana altay ugurcan cöplerinr

Arabistan’da 11 eylülde kapanıyormuş transfer dönemi, bu arada şimdi verecekleri olası 50 milyon Euro ile 11 eylülde verecekleri aynı değil.
Araplarla konuşulmalı 3 gün içinde hesaba cash 50 kâğıt artı Keçiören’in payı yatmazsa devre arasına kadar bu davanın kapanacağını bildirmek lazım

rasyonel olmak zorundayız, sivri yorumlardan kaçınalım

bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ve pişmanlıkla.

ipler tamamen koparsa max 2 seneye fbde görürüz

biraz itidal

Alinin yerinde olsam her parlayanın menajerini çağırır 10 milyon maaş veririm 2 tane kritik oyuncu ile bağını koparsan zaten rakibi çökertirsin. Bizim taraftarımız gitsin ne olacak der zaten. Alttan oyuncu basılıyor ya abi zaten gitsin.

Abi siz algılayamıyorsunuz sanırım teklif 25 +bonus. Şu paralara adam beni bırakın gitmek istiyorum diye kazan kaldırıyor son 10 günde oluyor bu iş.

Transfer döneminin sonuna kadar kadro dışı kalmalı sonra gelir özür dilerse bakılır.

1- barış'ın özür dileyip hata yaptığını kabul etmesi ve takıma geri dönmesi.

2- barış'ın, gs'ın istediği şartlarda "neom "takımına transfer izninin verilmesi.

3- barış'ın kadro dışı bırakılıp, ya da kendisine ciddi bir yaptırım uygulayıp, bundan sonraki muhtemel oyuncu-menajer davranışlarının önüne geçmek adına mesaj verilmesi. (bu kanunen de mümkün değil gerçi de, haydi yaptık diyelim).

ben diyorum ki, önce 1 ve 2 zorlansın. nihai noktaya kadar. insanlar değişebilir. fikirler değişebilir.

3. opsiyon ise artık çıkış noktası kalmadığında, son çare olarak uygulansın.

demek istediğim sadece bu.

bonus:

"25 yaşında koca adam. hata yapmayacak" rasyonel bir yaklaşım değil. hata her yaşta herkes tarafından yapılabilir.
2, 1, 3 şeklinde sıralarım bende. Haklısın da ama yaptığı sıradan basit bir hata değil ki. Tam şaha kalktık Avrupa’da başarı diyoruz lige ambargo koyacaz diyoruz artık istediğimiz topçuyu alırız diyoruz, barış herşeyin içine ediyor. Mesela ben artık şlde başarı beklemiyorum. Çok kişi böyle düşünüyor. Ne hakkın vardı ki bunu yapmaya? Neden bu kadar enerjiyi boşa akıttın bu kadar kırdın zamanımızı aldın? Transfer diyoruz bir anda darmadağın oldu herşey. Bu cezasız mı kalmalı

bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ile

biraz itidal
İşler tamamen kopmuş zaten. 2 seneye göreceğiz zaten 2 bile olmayabilir 6 ay sonra kiralarlar.

Baris kendi kendine coconut yapip idmanlara cikmayip trip atmakta. Taraftari da 1 kalemde silmis vaziyette.

Hem gecmis olsun, hem kolay gelsin.

menajerler ve neom simdi " tamam 50yi verelim ama TR ye satilamaz " maddesi olmasin. O olacaksa teklifimiz 35 falan der simdi

bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ve pişmanlıkla.

biraz itidal

2 seneye FB de görürsek ne olur Cafer Bey?

Geri
Üst Alt