Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Siz sağduyudan yana olmayabilirsiniz. Şahsi fikriniz, anladım zaten, çokça belirttiniz.

Kulüp öyle olmak zorunda. Yöneticiler öyle olmak zorunda. Ben bu gibi kriz durumlarında Erden Timur'u ve onun yaptığı açıklamalar sonrası gelen güven hissini arıyorum. Şu an yönetimden ne diyeceğini, ne demesi gerektiğini bilmeyenlerin olduğuna eminim.

Siz ağzın üstüne kodummu otursun aşağı diye asıp kesmeye devam ediniz, olaylar öyle çözüme kavuşmuyor.

anlamadığınız şu

iyi niyetli olsa sulh içinde çözülürdü
ama dümdüz parazitlik yapıyor

eğer kalacaksa bu işin tek oluru var

babası çıkacak oğlum daha genç bir eşeklik etti affedin diyecek bizde babasına saygıdan unutmuş gibş yapacağız
ama yinede kimse unutmayacak

he aynen çoık bilmiş hazar

çıksa özür dilese pişmanım dese yine affetmeyip kadro dışı bırakmalıyız 3 yıl çünkü sizin ego tatmini yapmanız lazım
NEzaman özur dileyecek baba mezara girince mi? 4-5 gun oldu. Hatasinda israr ediyor. Hic pisman olup özur dileyecek hali yok

Istedigimiz bonservis gelmezse devre arasina kadar kadro disi kalip devre arasi en az 20m bonservis getirirse gidisine izin verilmeli

Olmadimi sezon sonuna kadar kadro disi kalip kariyeri bitirilmeli

Yok öyle dönem kapanmasina 10gun kala bana 10m teklif geldi size yapilan teklifi kalbul edin ben gidecem demek

Gecen dönem kerem bu dönem baris bunlara izin verirsek devre arasi yunusun ayni seyi yapmayacagi ne malum?

Bizim kadro planlamasi nolacak?

Herseyi de siz bilmeyin, birakin da biraz da isyan tayfa hakli olsun

barış kalsa da dikiş tutmaz

40-50 alıp yollayalım

ama bizim asıl konumuz yeni kanat transferimiz olmalı

bu olay sonrası şampiyonlar ligi için 4 transfer ihtiyacımız var minimum

Kecirorenli dingile 10m, serefsiz menajerlere 20m kazandıracak değiliz. Satmayıp hepsini süründürelim.

Akanji ve İlkay kadroda yoksa ümitlenebiliriz.

tamam hadi 30 yaş üstü akanji ilkay ederson hepsini alın da bari barışın yerine genç bir kanat alın

Şu ''ihtimali var, gündemine aldı, düşüncesi var, mesaj gönderdi'' ile biten cümleler kadar saçma bir şey yok

Geri
Üst Alt