Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .
Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Buyuk gecmis olsun ustad,dusunemiyorum bile ne panik ve korku yasadiniz.

ayni zamanda gozunuz aydin.cok sukur her sey yolundaysa ne mutlu hepimize.

Hep saglikli ve sansi bol olsun aslan parcasinin.

Jelerti de şöyle 7-8e falan saplasak var ya tadından yenmez. Bildiğin eski kap kaçak verip sıfır mandal almış oluruz.

Ulan okurken gerildim şükürler olsun ki devamı müthiş oldu reyiz.
Allah sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür versin.
Ben yaşarken neler hissettim Tuna, sabah 50 yaş yaslanıp aynı gece 50 yaş genclestim. Eşim gezeyim diye çıktı, 15 dk sonra telefon çaldı, eşim arıyor, bı adam konuşuyor, eşiniz kazaya karıştı, ambulansla hastaneye götürüyoruz diye. Araba yok birşey yok, sağolsun bir arkadaşımı aradım o götürdü. Akşamına da çocuğumuz geldi.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Gözün aydın, cana gelmemiş mala gelmiş, şükür. Allah gözaydınlığı kılsın size yavrunuzu, acısını göstermesin, analı babalı büyütsün inşallah. Sizi tebrik ediyorum. Ona çok iyi bakın, elden kayınca insan değerini anlıyor, dünyası kararıyor, ancak elden birşey gelmiyor. Erkek çocuğu zordur, sakın ha sakın of bile demeyin… sağlıkla büyüsün, yolu bahtı açık olsun aramıza katılan aslanın

Çok geçmiş olsun renktas
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun.

Bizim beklediğimiz o fiziksel caydırıcılık, tempo, bire bir gibi tüm özellikleri var. O yüzden karşılar. Bu maliyetlere zaten olmaz olmamalı.
Geçen sene stoperde izlemediysen bence bu kadar emin konuşma.

Kalınlaşan adamın 90 metre çizgi kullanması zorlaşır, 4lü beki hele de bizdeki rolü yüksek stamina yüksek tempo ve makul derecede teknik istiyor, 2 senedir bu rolde oynamamış adamın tak diye bu rolde oynayacağı hakkında ben emin konuşmam.

Alışır diyorsak bizim o bedelleri verip de kimseyi alıştıracak halimiz yok.

Singo güncel durumda ne sol stoper ne de sağ bek. Bunları oynar durumu ise risk. Torino’dan 9a alsan bu riske girersin ama Monaco’dan 30a alıyorsan tak koyacaksın ve yapbozu tamamlayacak.

Bizimkiler bence 30 yasindaki Akanji icin 20 milyon euroyu mantikli bulmadi (bence de az para degil o yasta olan stoper icin) o yuzden 30 milyon civari Singo alabilirsek daha mantikli gelmistir.

Hocam geçmiş olsun.

Gecmis olsun.

Ben yaşarken neler hissettim Tuna, sabah 50 yaş yaslanıp aynı gece 50 yaş genclestim. Eşim gezeyim diye çıktı, 15 dk sonra telefon çaldı, eşim arıyor, bı adam konuşuyor, eşiniz kazaya karıştı, ambulansla hastaneye götürüyoruz diye. Araba yok birşey yok, sağolsun bir arkadaşımı aradım o götürdü. Akşamına da çocuğumuz geldi.
Allah analı babalı büyütsün murat, mübarek olsun

Yav o konu kapandi Davinson gecen gun 5 yillik kontrat yapti artik olasi satisi matisi kalmadi gecelim onu. Sozlesmesine zam da yapildi artik bir yere gitmesin diye zaten kendisi de burada uzun yillar kalmak istedigini acikladi.
Seneye satılmayacağının garantisi yok. İstediği kadar 5 yıllık anlaşmış ol. Gelir 30 milyon teklif 10 da davinson alır el sallarsın.
20 gün önce de Como muhabbeti varken kulübüm ne derse o diyordu. Dinamik işler bunlar.

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan: "NEOM'un Barış'a olan teklifini ben getirmedim. Bu teklifi Galatasaray'dan öğrendim."

Seneye satılmayacağının garantisi yok. İstediği kadar 5 yıllık anlaşmış ol. Gelir 30 milyon teklif 10 da davinson alır el sallarsın.
20 gün önce de Como muhabbeti varken kulübüm ne derse o diyordu. Dinamik işler bunlar.
30 milyona nereye satiyorsun? O paraya satmak istemis olsak sozlesme uzatmazdik zam yaparak adama bir de zam yaptik.

Geri
Üst Alt