Yarışmacı bir takım ile dediğinizi yapamıyorsunuz hocam, realiteye ters. Kimse sabretmez. Ha Şampiyonluk değil mesele ben gelişim takımı olacağım arada da şampiyon olurum vs gibi mottoya sahip olur isek olur.

bunu psg real bile herkes yapıyor yaw ne alaka

bütün takımı gençlerden kur diye kim diyor ki

zaten oturmuş omurgan var biraz potansiyelli adam alsan zaten parlayacak gidip jelert melert alırsan patlar tabi

geçen sene doue'yi alabilsek tutmayacak mıydı mesela?

Defans
Giovanni leoni
Alexander bush
Kevin lomonaco
Nils zannetsrom
John melberg

Dönem basinda istedigim defans oyuncu listesiydi. Yav sag bek pahali singo tamam defans ucuz olsun genc olsun raziyim.

bunu psg real bile herkes yapıyor yaw ne alaka

bütün takımı gençlerden kur diye kim diyor ki

zaten oturmuş omurgan var biraz potansiyelli adam alsan zaten parlayacak gidip jelert melert alırsan patlar tabi

geçen sene doue'yi alabilsek tutmayacak mıydı mesela?
Doue çok da scout transferi değil yahu ama doğru bana göre de o tarz transferler. Ama ben şunun için dedim 3 4 kişi alırız tutanla devam ederiz kısmı. Yani onu yapamayız biz

Orada yönetim otur oturduğun yerde diyecek işte. Dünyada sağ bek ve stoper bulmaktan kolay ne var anasını satayım. Fransa Ligue 1-2 Singo dolu. Onun kafa göstermemiş olanını al, bu kadar yıldızın olduğu yerde bu adamlar zaten yetenekliyse pişer.
Bundan 2-3 hafta önce yazdim burda. Okanin kulagi cekilmeli bu konularda diye.

Scoutun varsa söylersin bu bölgelere en fazla 10-12lik adamlar bulun maaslari da en fazla 1.5 olsun onlari alin gelin

Sanki 30luk topcular alinca cl yari final oynayacaz

Okan bey biraz top oynatsin da en azindan ilk 24e kalabilelim kafi simdilik

Yana yakıla sağ bek aradığımız bi dönemde Mukiele’yi niye kaçırdık?

Renktaş sen eğer benim damadım olsaydın, 36. haftada olan hamile kızıma şartlar ne olursa olsun araç kullandırdığın için bir güzel pataklar sonra da tebrik ederdim baba olduğun için.

Yeni aslan parçasına ise vatana millete hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat, eşine ve sana da mutluluklar dilerim.
İlçe içi kullanıyordu, u dönüşünu ilçe dışındaki çevre yoluna bağlanan dönerden yapıp gelmek istemiş. Önündeki araç yesilde karşıya geçiyor, kendi de geçerken, transit kırmızıda hiç durmadan vuruyor sağ arka kapıya. Yeşil yandığı an geçme durumu da yok yani. 8-10 saniye yeşil yanar durumdayken geçiyor. Ha ben bölge insanının trafige bakış açısını bildiğim için 3 kez kontrol ederdim o ayrı, ters yönde bile diğer yöne bakarım, kural tanımadıklari icin. İlçe içi diye de birşey demedim, kendisi senelerdir araç kullanır, hamileyken de hep kullandı, son dönemde ben olmadan kullandirmiyordum ama hava değişimi için öyle 3-4 km kullanmış, sıkılmış evde. Neyse, olacağı varmış, oldu. Keşke olmasaydı da sen beni bı güzel dovseydin her halükarda 😄

Yani haklilik payinin oldugunu dusunuyorum. Belki biraz bakis acisini degistirmek gerekiyor. Yani ileriye Icardi, Sane, Osimhen almisken; ortalama da Sara, Tor, Lemina almisken, artik defansa denemelik gelecek vaat eden hamle yapamiyorsun. Yapsan da onu ilk as kadro icin degil, bench icin aliyorsun.

Bence su anda bizim oynadigimiz kumar su; bu harcamalarin karşısında localden ziyade daha global taraftarlar elde etmeye calismak. Yoksa bu butceler ile Avrupa'da ust uste 3-4 yil ses getirmezsen sil bastan olur. Burayi nasil planliyorlar onu bilmiyorum. Var olan taraftardan daha fazla para kazanmanin yaninda olcegi artirmamiz lazim. Belki ilk Avrupa ve Orta Asya daki belli ulkeler ile baslanabilir. Ama boyle insaat projeleri, arsa al sat filan bir yere kadar. Devlet ile aran iyi oldukca yazarsin ve bagimlisin.
Renktaş, 15 milyona taş gibi sağ bek ve stoper bulursun. Yapma gözünü seveyim, Singo'nun kafa göstermemiş dediğim hali bile zaten belirli ölçüde kendini kanıtlamış adamdır 15 milyon verdiysen. Bizim etimiz ne budumuz ne 30 milyona stoper alıyoruz. Pintilik yapalım demiyorum ama tonla maliyetli adam var zaten kadroda. Her yere A seviye oyuncu alacak maddi gücümüz yok. Sağ bekin de bir zahmet idare eder olsun, ölmeyiz yani.

Doue çok da scout transferi değil yahu ama doğru bana göre de o tarz transferler. Ama ben şunun için dedim 3 4 kişi alırız tutanla devam ederiz kısmı. Yani onu yapamayız biz
doue mis gibi scout transferi olacaktı yaw geçen sene 21 yaşında fransadan tık diye çekip alacaktık işte 6-7ye

doue mis gibi scout transferi olacaktı yaw geçen sene 21 yaşında fransadan tık diye çekip alacaktık işte 6-7ye
Varya, şu Doue işi öyle bir içime oturuyor ki aklıma geldiğinde. Taş gibi herifi kaçırdık. Üstüne de bizim takıma cuk oturacak cinsten biriydi. İsotçunun yatacak yeri yok.
Onu da geçtim, lan Doue'nin alternatifi Jelert olabilir mi. Hiç mi oturup izlemediniz herifi. Burda Suat Kara geldiği gün bu çocuğun defolarının göze batmama ihtimali yok dedi, hatta kendisi ile alakalı yazılmış scout raporunu attı bana. Bunu bu işe gönül vermiş, sıradan vatandaş bile gözlemleyebiliyorken, siz bu işten milyonlar kazanıp nasıl aldınız geldiniz bu herifi. Rezilliğin boyutu öyle böyle değil.

Varya, şu Doue işi öyle bir içime oturuyor ki aklıma geldiğinde. Taş gibi herifi kaçırdık. Üstüne de bizim takıma cuk oturacak cinsten biriydi. İsotçunun yatacak yeri yok.
Onu da geçtim, lan Doue'nin alternatifi Jelert olabilir mi. Hiç mi oturup izlemediniz herifi. Burda Suat Kara geldiği gün bu çocuğun defolarının göze batmama ihtimali yok dedi, hatta kendisi ile alakalı yazılmış scout raporunu attı bana. Bunu bu işe gönül vermiş, sıradan vatandaş bile gözlemleyebiliyorken, siz bu işten milyonlar kazanıp nasıl aldınız geldiniz bu herifi. Rezilliğin boyutu öyle böyle değil.
o süreç çok sancılıydı hatırlarsan üstlerinde çok baskı vardı doue işi yatınca jelerti soktular bi anda

şu an sadece stoper arıyorduk mis gibi ve minimum 15-20 girdi bize ordan

Bir ay önce yaptığım 11 imiş, Barış'ı çıkarın gerisini de ne yaparsanız yapın 🤕
lineup-builder-26.webp

Geçen sene şamp ligi sonuncusu Younga kepaze olurken, kulüp, bu topçuların maaşını düşürelim demişmiydi ? Avrupa liginde nal toplarken primleri keselim demişmiydi ? Youngun, Kopenhagın, Az nin maaş bütçeleri toplamı ne kadar ? Edirne den dışarı çıktığınızda herhangi bir başarınız var mı ?

Utanmadan sıkılmadan şamp ligi finalisti takım oyuncularının maaşını istiyorsunuz. Hakan kaç para alıyor İnterden ? Önce bi hakedin. Agalar paşalar Osim, İcardi maaşı istiyor, adamların içinden geçtiği geldiği liglerden 1 tane teklif alamamışlar, burda ahkam kesiyorlar.

Osim, İcardi, Mertens, Torri, Sanchezli kadroda adam sayıldınız, nerdeydiniz lan o 13. olduğumuz sene, maaşınızdan kesinti yapıldı mı o sene ha utanmazlar.

Hasan Şaş: "10 gün kaldı, Galatasaray'ın kalecisi yok, sağ beki yok, Lemina sakatlandı orta sahası yok. Daha Galatasaray'ın 5 tane transfere ihtiyacı var.. Yedek kulübesi yok. Ben size söylüyorum, böyle Şampiyonlar Ligine gitmeyin yoksa hüsran olur. Lemina'nın yerine adam koyamazsınız, Torreira sakatlansa adam bulamazsınız."

%100 haklı

o süreç çok sancılıydı hatırlarsan üstlerinde çok baskı vardı doue işi yatınca jelerti soktular bi anda

şu an sadece stoper arıyorduk mis gibi ve minimum 15-20 girdi bize ordan
Nasıl bir kazık sokmuşlarsa bize, Cuesta'ya bile birden fazla teklif varken buna gelmiyor. Güler misin ağlar mısın. Ya hocada da suç var. Kardeşim hocam böyle adam varmış dediklerinde hiç mi oturup 2 maçını izlemedin. 40 metre önde takımı oynatıyorsun, 50 kilo herif nasıl orayı savunacak demedin mi. Beğenmiyorsan açık açık bunu almayın de, izin verme. Hem Cuesta'da hem Jelert'de büyük girdi bu yüzden.

Geri
Üst Alt