Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepimiz 20 yaşında mental olarak zirvedeydik ve o zamanki hayat mottoloramız son derece idealdi.

o yaştaki hayat görüşlerimizi taşımaya da hiç değişmeden devam ediyoruz zaten.

16 milyar insan olarak bizler böyleyiz de bir tek barış bu şekilde değişmiş. yakıştıramadım kendisine. vallahi hayret. nasıl olur? :d

Senelik 2.5m euro kazanan bir insan parayı dert etmemeli hayatında. Zaten harcayamayacağın kadar para kazanıyosun nedir bu açgözlülük anlamıyorum. Şahsen evim var arabam var evimi geçindirecek kadar da gelirim var daha fazlası için asla karakterime kişiliğime ters hareketlerde bulunmazdım. Senelik 120m tl para kazanıp nasıl bu duruma düşürüyolar kendilerini anlam veremiyorum.

mal da tam bilmiyor sallıyor. 2250 filanDIR
Bu kadar seviyesiz, bu kadar her seyden bir haber ayaklari...

Turk oyuncuyla - fransiz oyuncular bir mi mesela(deger olarak, maas degil). Dök milli takim oyuncu maaslarini ne seviyeler cikiyor. Belki en falzasi Hakandir ya da bilmiyorum Kenan belki emin degilim. Seviyeleri ortada, oynadiklari lig vs.

Futbolcularinda bunun farkina varmasi lazim.

Superstar ya da basari CV si olmadigi surece istisna sekilde bak bakalim kim ne kadar kazaniyor.

Su argumanla cikip konusamadi kimse medyada.

O turk futbolu degil , bir cok duzensizlik ve adaletsizlikle ilgili de gecerli. Oralarda daha da batiyoruz, futbol milleti uyutma araci.
Haklısın ama reelde yıkım büyük olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeyebilir kurbağa adam.

Gerçek insanların, gerçek hayatların üzerinden silindir geçirebilecek raddeye geldik mi diyorsun?!

Devlet ve toplumsal yaşamda ancak cerrah titizliğinde onarım yapılır, en uç önlem ise bir reform olabilir, o kadar.

Haklısın ama reelde yıkım büyük olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeyebilir kurbağa adam.

Gerçek insanların, gerçek hayatların üzerinden silindir geçirebilecek raddeye geldik mi diyorsun?!

Devlet ve toplumsal yaşamda ancak cerrah titizliğinde onarım yapılır, en uç önlem ise bir reform olabilir, o kadar.
Cerrah titizligi ile geciriyorlar zaten mutemadiyen halka... 2 farkli ulke anlayisi icice su an artik. İsin sonunda titizlik ya da sakinlik kalmayacak.

hepimiz 20 yaşında mental olarak zirvedeydik ve o zamanki hayat mottoloramız son derece idealdi.

o yaştaki hayat görüşlerimizi taşımaya da hiç değişmeden devam ediyoruz zaten.

16 milyar insan olarak bizler böyleyiz de bir tek barış bu şekilde değişmiş. yakıştıramadım kendisine. vallahi hayret. nasıl olur? :d
Bu söylemlerin üzerinden onlarca yıl geçmedi. Gayet tabii idealist takılmak zorunda değil, önceliği para da olabilir kınamak-yargılamak kimsenin haddi değil lakin bu kadar kısa zaman da böyle keskin dönüşleri olmamalı insanın. Metin Oktay selamı gibi, bu tarz aidiyet içeren söylemler gibi kulübün değer yargılarını realize eden mevzular salt tribünlere oynamak için yapılmamalı.

Bu söylemlerin üzerinden onlarca yıl geçmedi. Gayet tabii idealist takılmak zorunda değil, önceliği para da olabilir kınamak-yargılamak kimsenin haddi değil lakin bu kadar kısa zaman da böyle keskin dönüşleri olmamalı insanın. Metin Oktay selamı gibi, bu tarz aidiyet içeren söylemler gibi kulübün değer yargılarını realize eden mevzular salt tribünlere oynamak için yapılmamalı.
ya onlarca yıl olmasın. 2 yıl olsun. 2 ay olsun. konu süre mi? süt mü bu son kullanma tarihi mi var?

insan saçmalar. atar tutar bazen. boş yapar. 20 yaşında iyice yapar. hayattan gol yedikçe daha azalır bu boş yapmalar. barış şimdi bunun golünü yedi gayet. pişmandır da muhtemelen. sanki herkes mükemmel ya.

senin yok mu 1 sene önce yaptığın boşun? ulan şunu ben mi demişim keşke demeseydim dediğin? ideal olan ama irrasyonel bir tutumun yok mu? twitter mahkemesi seni de yargılasın haydi bakalım.

Son 9 gün minimum 3 transfer lazım Barış yollanacaksa 4 bakalım becerebilecekler mi?

Cerrah titizligi ile geciriyorlar zaten mutemadiyen... 2 farkli ulke anlayisi icice su an artik. İsin sonunda titizlik ya da sakinlik kalmayacak.
Calm down 86'lım.😊 Umutvar ol. Yavaş yavaş dönüşecez, bir yılanın eski derisini atması ve ışıl ışıl yeni bir bedene kavuşması gibi olacak, olacaksa böyle olmalı. Aksi takdirde ortak felaketimiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt