Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.789
- 26.481
- 2.948
su kusu sutlayin forumdan adminler ?????????????????????????????
hakaretden raporladım seni!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su kusu sutlayin forumdan adminler ?????????????????????????????
Sorumluluktan kaçmak ha yuhhhhhİstifa da bir hizmettir diyerek istifamı çıkardım vurdum masaya
kusa kus demek suc degil, asil galatasaray sampion olmasin diyen kus raporlansin, senin gibihakaretden raporladım seni!
mal da tam bilmiyor sallıyor. 2250 filanDIRTurk milli takiminin maasini bir doksun bakalim ne cikiyor karsisina.
Senaryo / reklam filmi gibi "a aaa, valla mi, emin misin?"
Bok cukurunda para kazanan adamlar hepsi
Para? Değersiz.
Bu kadar seviyesiz, bu kadar her seyden bir haber ayaklari...mal da tam bilmiyor sallıyor. 2250 filanDIR
mason iyi bir gslıdır. kendisine kuş iması yapmayınız. biraz orijinal çıkışları ve kendine has bir uslubu vardır. bir de okan buruk nefreti. :dsu kusu sutlayin forumdan adminler ?????????????????????????????
Haklısın ama reelde yıkım büyük olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeyebilir kurbağa adam.O turk futbolu degil , bir cok duzensizlik ve adaletsizlikle ilgili de gecerli. Oralarda daha da batiyoruz, futbol milleti uyutma araci.
Cerrah titizligi ile geciriyorlar zaten mutemadiyen halka... 2 farkli ulke anlayisi icice su an artik. İsin sonunda titizlik ya da sakinlik kalmayacak.Haklısın ama reelde yıkım büyük olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeyebilir kurbağa adam.
Gerçek insanların, gerçek hayatların üzerinden silindir geçirebilecek raddeye geldik mi diyorsun?!
Devlet ve toplumsal yaşamda ancak cerrah titizliğinde onarım yapılır, en uç önlem ise bir reform olabilir, o kadar.
Kaleci işini de Singo ile çözüyoruz.
Bu söylemlerin üzerinden onlarca yıl geçmedi. Gayet tabii idealist takılmak zorunda değil, önceliği para da olabilir kınamak-yargılamak kimsenin haddi değil lakin bu kadar kısa zaman da böyle keskin dönüşleri olmamalı insanın. Metin Oktay selamı gibi, bu tarz aidiyet içeren söylemler gibi kulübün değer yargılarını realize eden mevzular salt tribünlere oynamak için yapılmamalı.hepimiz 20 yaşında mental olarak zirvedeydik ve o zamanki hayat mottoloramız son derece idealdi.
o yaştaki hayat görüşlerimizi taşımaya da hiç değişmeden devam ediyoruz zaten.
16 milyar insan olarak bizler böyleyiz de bir tek barış bu şekilde değişmiş. yakıştıramadım kendisine. vallahi hayret. nasıl olur? :d
Kaleci işini de Singo ile çözüyoruz.
"Evet Gunay omzunu tutuyor, devam edemeyecek gibi.1 transfer 3 mevki
Allahhhhhhhhhhhhhhh
ya onlarca yıl olmasın. 2 yıl olsun. 2 ay olsun. konu süre mi? süt mü bu son kullanma tarihi mi var?Bu söylemlerin üzerinden onlarca yıl geçmedi. Gayet tabii idealist takılmak zorunda değil, önceliği para da olabilir kınamak-yargılamak kimsenin haddi değil lakin bu kadar kısa zaman da böyle keskin dönüşleri olmamalı insanın. Metin Oktay selamı gibi, bu tarz aidiyet içeren söylemler gibi kulübün değer yargılarını realize eden mevzular salt tribünlere oynamak için yapılmamalı.
Yedek olarak da Melo gelsin. Orta saha stoper kaleci olarak kullanırız onu da."Evet Gunay omzunu tutuyor, devam edemeyecek gibi.
Kulubede bir hareket var..ve evet sallai giriyor Gunay yerine...kaleye Singo geciyor..."
Calm down 86'lım.Cerrah titizligi ile geciriyorlar zaten mutemadiyen... 2 farkli ulke anlayisi icice su an artik. İsin sonunda titizlik ya da sakinlik kalmayacak.