Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.399
- 4.338
- 1.798
33 yaşındaki oyuncu mu?2 sene öncesinin haberi galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak anprofeyşınıldı, önceleri faydalı olurken sonraları çuvalladıBiraz unprofesyonel adam da lazım
Onlar pozitif seyler, 65 dk bulduklarini degerlendirsen maclari aliyorsun. Ama ustune koyamadin iste. Yediler seniBayern totenham maclarindada 65 ten sonra düştük oyundan.
Okan buruk kontrolsuz güçle oynatıyor takımı. Oyunu kontrol edemiyoruz. Bu senede bakacagiz bakalım napacak ama Lazio maçında akillannlmadigini gördüm. İnşallah o maçtan sonra hurra saldırıp defansı kevgir yapmaz
bundan onu mu anladın ne değişik adamsınNe yani bunları gondertip kendi ogullarinimi oynatacak
Eren Dinkciyerli topcu nefreti gibi nobet
Eren Dinkci
Can Uzun
Rotasyona lazım açıkçası
Lazio macinda öyle delice saldirma yoktu ama 3 bölgeye cok yakin oynadik veya oynuyoruz. Öneceki senelere göre okadar kontrolsüz oynamiyoruz ama cok yüksek duruyoruz evet, ordada kontra yemen normal. Onlari kesmeyi bilicen.Bayern totenham maclarindada 65 ten sonra düştük oyundan.
Okan buruk kontrolsuz güçle oynatıyor takımı. Oyunu kontrol edemiyoruz. Bu senede bakacagiz bakalım napacak ama Lazio maçında akillannlmadigini gördüm. İnşallah o maçtan sonra hurra saldırıp defansı kevgir yapmaz
Böyle gidersek bjk bizi geçecek ligde@Sergen Zeren Sergenim sen değişik bi kafasın, okuduğumuz cümlenin altında illa bi buzağı ararken, çetrefilli bi anlam bulmaya çalışırken, dümdüz cümleyi yanlış anlamaya başladık, yaktın bizim devreleri, bozdun bünyeyi![]()
Tamam len ne kiziyon hemen sana katılıyorum. Ben diğer acidanda dusunmustum ama Ayhan çok küçük bir sorun olabilir.bundan onu mu anladın ne değişik adamsın
ayhan profesyonel takılan liboşun biri bunlarda galatasaray 2. planda her zaman yerliye gs sevgisi anlatmaz profesyonellikten bahseder gitmesi konusunda destekler.
Daha fazla kafa garıştırma, yeterBöyle gidersek bjk bizi geçecek ligde
Selçuk olduğunu zannetmiyorum, böyle yırtık konuşmaları yapsa yapsa Emre yapar gibi geldi bana da.Kimden bahsediyor acaba? Bence Selçuktur.