- 9 Temmuz 2011
- 34.255
- 29.162
- 2.533
Valla ben razıyım Osimhen gelsin başka transfer yapılmasına da okeydim sezon sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samiyen de takip ediyor.
Rashica almayarak en doğru şeyi yaptık. Yerine barış oynadiBiz bu hatayı hep yapıyoruz ve yapmayada devam ediyoruz.Rashica mükemmel sezon gecirmisken bonservisini almayıp gittik bir sürü para harcadık sonuç nafile.Kerem çok iyi oynarken gittik Zaha getirdik Sonuc yine nafile.Simdide Barış Alper çok iyiken Sane getirdik inşallah bu sefer sonuç iyi olur ama Barisida kaybetmek üzere yüz.Sirf taraftar transfer sezonunda mutlu olsun diye hareketler yapılıyor ama bir taraf yapılırken bir taraf bozuluyor.Esas gerekli olan yerlere oyuncu almaktan ziyade tribünlere oynanıyor.Avrupada başarı gelecek ya.Saneye verilen para ile elzem yerlere transfer yapmak çok daha mantıklı hareket olacaktı ama .Hala en önemli bölgelerde oyuncumuz yok.Ve evdeki bulgurdanda olmak üzereyiz.Satardin Barışı çok iyi bir meblaga alırdım Saneyi.O değil bu degil.Daha ne kadar hata yapılacak bilemiyorum.Umarim Sane mutlu ederde herşey unutulur.Yoksa hergun bu konu gelir önümüze.Biz daha Bayernden Manchester den oyunculara hazirmiyiz onuda bilmiyoruz.Allaha emanet gidiyoruz bakalım nasıl olacak.Baris konusu inşallah tatlıya bağlanır.Bu ne ilk nede son olacak bu kafayla.
Samiyen de takip ediyor.
Tebrik ederim renktaşBeyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Bu imkansız bu arada reis toplasan 1.5 falan iyi maçımız vardir 3 senede avrupadaOkan hoca ŞL’de çeyrek yapsa başkası olsa finale çıkardı diyecek kadar sevmiyorsunuz abi kabul edin işte
Hayır o kadar nefretle eleştiriyorsunuz ki adamı mecburen savunmak zorunda kalıyoruz farkında değilsiniz
Samiyen de takip ediyor.
Barış her türlü oynardı.Asla katılmıyorum.İyi bir Rashica herdaim lazımdı bize.Rashica almayarak en doğru şeyi yaptık. Yerine barış oynadi
camara