- 4 Ağustos 2009
- 90.986
- 72.375
- 5.358
Hoca teshisleri dogru koyuyor. Memnunum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut yabancı sayisini etkilemiyorBu kuralın avantajı nedir bilmediğin için sordum
yok bu kariyeri boyunca sol bek oynadığı maç sayısıİstatistiğini bilmiyorum rtaş ama canlı canlı stadda izlemiştim maçları sol bekte fena değildi
Gençti tabii o zamanlar temposu daha iyiydi
Gecen sene actim konusunu foruma. Gecen ay ilgilendigimiz yonunde haberlerde cikmisti. Nelsson tarifesiyle kapatsak cok iyi iş cikarmis oluruz.Bu gün Kopenhag'ın sol bekini izlesinler o vakit.
Takimda o kadar cok sorun vardı ki onları halledelim solu bir şekilde idare ederiz diye düşünmüştür. Lakin giresun macinda idare edemeyeceğimizi gördü.hoca akilli adam fundamental problemleri hemen goruyor en azindan bence en cok aksayan bolgemiz sol bek su an
keske pva ile falan olur diye umit etmeseydi de bunu bastan soyleseydi
belki soyledi ama ikinci plana atildi bilmiyoruz
hamsi maçını sırf bu adam içni açtımBu gün Kopenhag'ın sol bekini izlesinler o vakit.
kötü oynadık ama abdülkerimin vizyonu sıfır olmasaydı yine de yenerdik diye düşünüyorum 1 gol atıpgeride bıraktığımız hafta yüzünden ne heves kaldı ne bir şey. transfer nöbeti bile heyecanlı geçmiyor. kim gelecek kim gidecek hiç önemsemiyorum. tüm haftanın böyle zehir olmasında emeği geçen kim varsa ALLAHA havale ediyorum
Sikecilerİn yıllardır yaptığı baldan hülle citye geçmiş anlaşılan ezildikleri maçta yine öne geçti at hirsizlari
Caner ErkinHadi PVA gitti, yerine kimi alabiliriz ki?
Şu aynı teraneyi geçelim yaw, her sene aynı muhabbet yok topçular birbirine alışsın daha iyi olur.TR'de futbol tamamen haftalık alınan skorlarla ve moral/özgüven durumuna göre oynanıyor ya resmen.
Geçen hafta FB'in kendi evinde 2 puan bırakması ve deplasmanda ligin en iyi Anadolu takımlarından biri olan Antalya'yi yenen GS'in yakaladığı hava, bir hafta sonra, kendi evinde şans eseri Giresun'a yenilip, Fenerbahçe'nin deplasmanda K.paşa'ya 6 atması ile tam tersine döndü.
Yarın yine tam tersi olur.
Bu köprüden çok sular akar. Daha Avrupa maçları oynanacak, yeni transferler form tutacak vs. Enseyi karartmayalim pls.