Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırsat transferi istiyordak ManU’da Amad Diallo var. Manu şu durumda 1 dakika dahi süre vermez. Geçen sezonda kiralık verilmişti. Keşke akıl edebilsek en azından kiralık olarak.

hoca akilli adam fundamental problemleri hemen goruyor en azindan bence en cok aksayan bolgemiz sol bek su an

keske pva ile falan olur diye umit etmeseydi de bunu bastan soyleseydi

belki soyledi ama ikinci plana atildi bilmiyoruz
Takimda o kadar cok sorun vardı ki onları halledelim solu bir şekilde idare ederiz diye düşünmüştür. Lakin giresun macinda idare edemeyeceğimizi gördü.

Sikecilerİn yıllardır yaptığı baldan hülle citye geçmiş anlaşılan ezildikleri maçta yine öne geçti at hirsizlari

geride bıraktığımız hafta yüzünden ne heves kaldı ne bir şey. transfer nöbeti bile heyecanlı geçmiyor. kim gelecek kim gidecek hiç önemsemiyorum. tüm haftanın böyle zehir olmasında emeği geçen kim varsa ALLAHA havale ediyorum

geride bıraktığımız hafta yüzünden ne heves kaldı ne bir şey. transfer nöbeti bile heyecanlı geçmiyor. kim gelecek kim gidecek hiç önemsemiyorum. tüm haftanın böyle zehir olmasında emeği geçen kim varsa ALLAHA havale ediyorum
kötü oynadık ama abdülkerimin vizyonu sıfır olmasaydı yine de yenerdik diye düşünüyorum 1 gol atıp

Rusya'dan bedelsiz kiralayabileceğimiz isimler ise Promes, Shamar, Kamano, Isidor, Carrascal, Adolfo Gaich. Gaich Rusya'ya gitmeden önce ismi bizimle geçen biri tarz olarak bizim lige çok uygun bir isim Rusya'da yapamadı bu yüzden uygun bir satın alma opsiyonu koyabiliriz yada direk ucuza satın alabiliriz.

TR'de futbol tamamen haftalık alınan skorlarla ve moral/özgüven durumuna göre oynanıyor ya resmen.

Geçen hafta FB'in kendi evinde 2 puan bırakması ve deplasmanda ligin en iyi Anadolu takımlarından biri olan Antalya'yi yenen GS'in yakaladığı hava, bir hafta sonra, kendi evinde şans eseri Giresun'a yenilip, Fenerbahçe'nin deplasmanda K.paşa'ya 6 atması ile tam tersine döndü.

Yarın yine tam tersi olur.

Bu köprüden çok sular akar. Daha Avrupa maçları oynanacak, yeni transferler form tutacak vs. Enseyi karartmayalim pls.
Şu aynı teraneyi geçelim yaw, her sene aynı muhabbet yok topçular birbirine alışsın daha iyi olur.

Geçen senede yok hepsi genç 3 - 5 maç sonra kimse bizi tutamaz falan.

Balık baştan kokar.

Sen ligin ilk iç saha maçında gram hırs heves olmadan rakibi sahaya gömemiyorsan suda akmaz pekmez de akmaz renktaş

Naci Ünüvar trabzona yazılıyor. Derhal araya girip almalıyız. Hem aradığımız mevkide oynuyor hem geleceği çok parlak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt