Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Nwakaeme den devamarda lazım bize öyle cuk otururdu ki sola üf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nwakaeme den devamarda lazım bize öyle cuk otururdu ki sola üf
Giresun macini barca macina benzettim ben. Biz barcaya boyle oynamistik. Gobekten delemeyip kenar ortalariyla komik durumlara dusmuslerdi ilk macta. Bizde giresunu delemedik gobekten.
Ev sahibisin, rakibin senin 2 futbolcuna verdigin parayla takim kurmus. tribun full dolu. Basip geçmen lzmken xg oranlarin dip yapmış durumda. Ilk yarı 0,54. Ikinci yarı 0,44 beklenti var. Oynuyor gibi gorunmussun ama bi halt oynamamissin aslinda. Geçen sezonki kabus devam ediyor. Hücumdaki plani çözen varsa yazsin aydinlanalim
3 tane orta saha aldik kilit açacak adam yok. 34lük adamla anlastigimiz soyleniyor 3 aydir tatilde herif.
çok beğenirim ama artık yaşlı almamalıyız.Nwakaeme den devam
Bize iyi bir kanat lazım. Oyun abiliği yapacak. Teknik sorun çözen. Olsen de stopere gelirse ben razıyım. Sonrası hocaya bakar.çok beğenirim ama artık yaşlı almamalıyız.
İmkansız yoktur sadece biraz zaman alirGelmez imkansiz
AYNEN OFANS TOPCULARINA PARA KIYILMALIBu arada kazimcan ilk defa isik verdi bi gidimda olsa
Yatirim yapmissin cocuga
Muhtemelen kendide istedi cocugu
Simdi bir solbek deniyor
Paraxi ofans topcularina gomun ya
Terim beklerini hep ofansif isterdi zaten. Pva da ofansif bu yüzden önünde git gel yapacak bir kanat olmadığı zaman hep taşlayacağız pva yı.Onu FT de yapıyordu sol bölgede. İcat çıkarmadı yani Domf denilen herif.
PvA, Kerem'in arkasını toplamaktan beziyor, bu da göz ardı ediliyor sürekli.
Açsın herkes golden önceki 5 dkyı izlesin Kerem kaç kere, topları nasıl kaybetmiş bir görsün ya. Tüm takım onun kaybettiklerini toplıxam diye mundar oluyor.
Maç başı 40bine gelir ancakNwakeyeme yıllık 600k garanti 25k maç başı kabul ederse gelsin. Performansına güveniyorsa gelir, yoksa başka kapıya.
Ne yönden ışık verdi üstad hazırlık maçları dahil ben en ufak birsey göremedim kendisinde..
Abdül’ü beğenmiyordum ben şahsen ama hataya kadar iyiydi maçta allah var Bayada beğenmiştim baskı altında saçmalamaya müsait bir yapısı var öğrenmiş olduk mümkün mertebe topGedson bu hafta bir penaltı bir frikikle rakibi maça ortak etti.
Ona gülmeleri biterse bize dönerler.
Hocam yedekler zaten 11 oyuncusu parayı da harcamışsınızNe kadar cok dusman biriktirmisim
4 transfer yazmisim oraya
Forvet
10 no
Kanat
Kanat
Zaten alinacak adamlar

Hocam yedekler zaten 11 oyuncusu parayı da harcamışsınız![]()
Olsun onu da kabul ederim, yeter ki maç başı olsun, yoksa yatma ihtimali çok yüksek.Maç başı 40bine gelir ancak