Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giresun macini barca macina benzettim ben. Biz barcaya boyle oynamistik. Gobekten delemeyip kenar ortalariyla komik durumlara dusmuslerdi ilk macta. Bizde giresunu delemedik gobekten.

Ev sahibisin, rakibin senin 2 futbolcuna verdigin parayla takim kurmus. tribun full dolu. Basip geçmen lzmken xg oranlarin dip yapmış durumda. Ilk yarı 0,54. Ikinci yarı 0,44 beklenti var. Oynuyor gibi gorunmussun ama bi halt oynamamissin aslinda. Geçen sezonki kabus devam ediyor. Hücumdaki plani çözen varsa yazsin aydinlanalim

3 tane orta saha aldik kilit açacak adam yok. 34lük adamla anlastigimiz soyleniyor 3 aydir tatilde herif.

Tamamen katılıyorum ilaveten bence Oliveira bu konuda fena değil PVAya çok güzel 3 top attı .. Akbaba falan olacağına idareten Oliveirayi bir tık öne koyabiliriz

Onu FT de yapıyordu sol bölgede. İcat çıkarmadı yani Domf denilen herif.

PvA, Kerem'in arkasını toplamaktan beziyor, bu da göz ardı ediliyor sürekli.

Açsın herkes golden önceki 5 dkyı izlesin Kerem kaç kere, topları nasıl kaybetmiş bir görsün ya. Tüm takım onun kaybettiklerini toplıxam diye mundar oluyor.
Terim beklerini hep ofansif isterdi zaten. Pva da ofansif bu yüzden önünde git gel yapacak bir kanat olmadığı zaman hep taşlayacağız pva yı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ne yönden ışık verdi üstad hazırlık maçları dahil ben en ufak birsey göremedim kendisinde..

Gidim dedim sadece :)
Birde ilk defa icinde ki atesi gorduk
Orta yaptikdan sonra ki hareketi hosuma gitti
Atesli toocular iidir

Yauv sorun yatirim yapmisin gidip y sinrini solbeke harciyorsun

Niye cunki okan bey yanlis kurguladigi oyunu yanlis degerlendirdigi icin

1660721178564.webp

Bu takım iyi takım vallahi top oynamalı. 3-4 hafta bekleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt