- 11 Haziran 2015
- 39.712
- 28.165
- 2.193
karakter olarak çok zayıf bi insan galiba kerem. Yunus'a olan ilgiyi kıskanması falan filan yazılıp çiziliyor ya buna çıkıp yalan diyemiyorsun yani, her hareketin beklenebileceği bi kişilik gibi. marcaoyla ettiği kavgadan tut, bence çoğu antrenmanda neredeyse herkesle sorun yaşamıştır bugüne kadar. çocuk bir türlü o olgunluğa geçemiyor, işimiz zor.adamı basak o kadar eziklemişki gs de tam tersi patlamayı yaptı. verim alabileceğimiz oyuncu ama takımın en iyisi benim seklinde oynadığı sürece zarardan baska bir şey vermez kulübe. 23 top kaybı yapmıs herif son maçta vermediği kritik gol pası da var. oraya koşuyu yapıp topu alması ne kadar önemliyse doğru düşünememesi o kadar amatörce. bunlar hep kendini gösterme çabasından işte. piskolojik sıkıntıları var o çocuğun. geçen sene top noktaya ulastığını düşünüyordum bu sezon başı da aynı sekilde satılmasını istiyordum. ama yalan olduk gibi elimizde patlaması muhtemel. kulüpten kendi zam talebinde bulunduysa da terbiyesizlik. maçta bencilliğinin sebebi de maddi anlasılan. gol atıp vazgecilmez olup daha yukarı cekmek istiyor parasını gibi bir şey çıkıyor ortaya.
Bu tarz özellikle duygusal saçma sapan-zayıf mentalde futbolcuları hiç sevemiyorum, hepte bizde oluyor böyle sünepe tipler niyeyse.