Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen hangi takimlisin rtas?
rtaş demişsin ya rtaş.d Ben burada modluk yaptım abiler kelimeye takılmasak mı artık? Keremi çabuk harcayanlara diyorum. Evet nazlı niyazlı evet son maçta çok top kaybı yaptı ama geçen sene de takımın en iyi oyuncusuydu. Neden biz çabuk harcıyoruz değerlerimizi.

rtaş demişsin ya rtaş.d Ben burada modluk yaptım abiler kelimeye takılmasak mı artık? Keremi çabuk harcayanlara diyorum. Evet nazlı niyazlı evet son maçta çok top kaybı yaptı ama geçen sene de takımın en iyi oyuncusuydu. Neden biz çabuk harcıyoruz değerlerimizi.
Harcamak demeyelim ona ama yedek kalip formanin kiymetini bilmeli. Top kaybi yapiyo diye kucumsemeyelim, hem atagin icine ediyor hem diger oyuncular topu geri kazanmak icin kiçini yirtiyor ve yoruluyor

Harcamak demeyelim ona ama yedek kalip formanin kiymetini bilmeli. Top kaybi yapiyo diye kucumsemeyelim, hem atagin icine ediyor hem diger oyuncular topu geri kazanmak icin kiçini yirtiyor ve yoruluyor
topçuların kötü oynadıkları maçlar olur üst üste 4-5 hafta kötü de oynayabilir. Bunu yönetmek önemli olan. Hamit altıntopta o kadar ısrar etmişti ki FT daha sonra iyi oynamaya başlamıştı. Kerem'i de gerekirse yedekten sokarak gerekirse ilk 45 de çıkararak terbiye etmeli hoca. Formu böyle devam ederse. Asıl sıkıntısı takım içinde çıkaracağı huzursuzluk. Kendine gelmesi lazım 2 sene daha kalırsa papaz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt