Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osminhen napoli'de oynamıyor muydu yau :/bu osmcengizzzz kolpacı değil miydi
İlik sömürürIlk test. Yeni oyuncumuz yakisikli mi reis @Onur Bakır
@Aslan Karadağ Yok mu şimdi yeni transferlerden sonra bi Süper Lig kurmamız Osm'deOnlinesoccermanager isminin kisaltmasini kullanan duyumculara güvenelim mi simdi.
Sen hangi takimlisin rtas?Keremin krediye bak 2 maçlıkmış. Geçen sene kümede tuttu sizi.
kuzeyli bir oyuncunun vasat cikma ihtimali yok renkdasBu Hanche Olsen vasat bi elemana benziyo sırf kuzeyli diye almamışızdır umarım
rtaş demişsin ya rtaş.d Ben burada modluk yaptım abiler kelimeye takılmasak mı artık? Keremi çabuk harcayanlara diyorum. Evet nazlı niyazlı evet son maçta çok top kaybı yaptı ama geçen sene de takımın en iyi oyuncusuydu. Neden biz çabuk harcıyoruz değerlerimizi.Sen hangi takimlisin rtas?
Oynasın yani hazır olmayan adamı sahaya sürürp sakatlarsınOlabilir. Ama emre akbaba oynayacak![]()
Fiziken hazır değilse tabiki oynamasın. sakatlık riskine karşılık. Son 30 da girer.Oynasın yani hazır olmayan adamı sahaya sürürp sakatlarsın
sonra ayalarca faydalanamazsın ki zaten mertens orda oynasada fayda vermez
kalabalık arasında kaybolup gider diye düşünüyorum
Harcamak demeyelim ona ama yedek kalip formanin kiymetini bilmeli. Top kaybi yapiyo diye kucumsemeyelim, hem atagin icine ediyor hem diger oyuncular topu geri kazanmak icin kiçini yirtiyor ve yoruluyorrtaş demişsin ya rtaş.d Ben burada modluk yaptım abiler kelimeye takılmasak mı artık? Keremi çabuk harcayanlara diyorum. Evet nazlı niyazlı evet son maçta çok top kaybı yaptı ama geçen sene de takımın en iyi oyuncusuydu. Neden biz çabuk harcıyoruz değerlerimizi.
Fenern daha iyi gibi rengo :dBayernbahçe
topçuların kötü oynadıkları maçlar olur üst üste 4-5 hafta kötü de oynayabilir. Bunu yönetmek önemli olan. Hamit altıntopta o kadar ısrar etmişti ki FT daha sonra iyi oynamaya başlamıştı. Kerem'i de gerekirse yedekten sokarak gerekirse ilk 45 de çıkararak terbiye etmeli hoca. Formu böyle devam ederse. Asıl sıkıntısı takım içinde çıkaracağı huzursuzluk. Kendine gelmesi lazım 2 sene daha kalırsa papaz olur.Harcamak demeyelim ona ama yedek kalip formanin kiymetini bilmeli. Top kaybi yapiyo diye kucumsemeyelim, hem atagin icine ediyor hem diger oyuncular topu geri kazanmak icin kiçini yirtiyor ve yoruluyor