Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.914
- 73.425
- 5.188
baran frikikten atmış bu hafta helal olsun be çok yetenekli bi ortasaha geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulüp haluk yüreklinin yalanlamasını bekliyor sonrasında resmi görüşmelere başlarız.Wakayeme işi ne oldu ?
Hangi sitelere baktin reis yazar misin girmeyelim bir dahainternette yaptığım araştırmalar sonucunda icardi'nin ırz düşmanı değil aşk mağduru olduğu kanaatine vardım.
bu gerçek mi ya yoksa bunun fake bir hesabı vardı o mu yapmış ?![]()
Efsane bir adam yemin ediyorum.
Icardi ile Belotti aynı tarz futbolcular değil zaten. Icardi kariyeri boyunca çok iyi bir bitirici oldu ama her zaman kendisine oynayan bir futbolcuydu, Belotti'nin hücum presinin, takım oyununun yarısını sahada gösterebilecek bir futbolcu hiçbir zaman olmadı. Gomis'in Garry'si gibi ona top götürecek birisi olmazsa Icardi'ye burada 3. maçtan sonra küfür edilmeye başlanır. Kağıt üstünde maliyetlerinden bağımsız Belotti bizim için Icardi'ye göre çok daha uygun bir futbolcu bence. Ama Belotti'nin zaten hala boşta olmasının sebebi de İtalya inadı ve sakatlık geçmişi. Bence ikisiyle de uğraşmadan forveti genç ve iyi bir bitirici ile yedekleyip kanat ve orta sahayı acil halletmeliyiz. İki maçtır yaşadığımız sorunlar forvet transferiyle çözülecek sorunlar değil gibi maalesef. Umarım kalan günlerde de nokta atış transferlerle şampiyon olacak kadro kurulur da hepimizin yüzü güler.Belotti diyenler ne yaşıyor hiç bir avrupa kulübü neden bu adamı istemiyor hiç düşündünuz mu bize senelik maliyeti ortalama 7.5m euro olacak. Diri bir ama İcardi için PSG e maaşının bir kısmını siz ödeyin diye bir teklif yapılabilir ve diri bir İcardi 2 Belotti eder.
sanki bize girecek gibiYaklaşıyor.![]()
Kralı Galatasaray bünyesinde görmek isteriz. Gerekli eğitimleri alsın ve direkt başlasın.
Hocam katiliyorum tamamen ama umraniye macinda sefer ayni goruntuyu verirse konu farkli noktalara gidebilir diye dusunuyorum...Icardi ile Belotti aynı tarz futbolcular değil zaten. Icardi kariyeri boyunca çok iyi bir bitirici oldu ama her zaman kendisine oynayan bir futbolcuydu, Belotti'nin hücum presinin, takım oyununun yarısını sahada gösterebilecek bir futbolcu hiçbir zaman olmadı. Gomis'in Garry'si gibi ona top götürecek birisi olmazsa Icardi'ye burada 3. maçtan sonra küfür edilmeye başlanır. Kağıt üstünde maliyetlerinden bağımsız Belotti bizim için Icardi'ye göre çok daha uygun bir futbolcu bence. Ama Belotti'nin zaten hala boşta olmasının sebebi de İtalya inadı ve sakatlık geçmişi. Bence ikisiyle de uğraşmadan forveti genç ve iyi bir bitirici ile yedekleyip kanat ve orta sahayı acil halletmeliyiz. İki maçtır yaşadığımız sorunlar forvet transferiyle çözülecek sorunlar değil gibi maalesef. Umarım kalan günlerde de nokta atış transferlerle şampiyon olacak kadro kurulur da hepimizin yüzü güler.![]()
Röportaj vermiş kardeşim. Wanda gelip yanıma oturdu bana yakın davrandı diye. Sonra da boşanmak üzereyim zaten falan demiş adama.Hangi sitelere baktin reis yazar misin girmeyelim bir daha
Wandayla aynı şehirde yaşamak isterim. Gelsinler.sanki bize girecek gibi
Menajer ötelemesiydi bence. Hiç düşündüğümüzü sanmıyorum.Wakayeme işi ne oldu ?