Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haris o maçta sırtı dönük ezildi resmen. O pozisyonda oynayacak ve bitiriciliği de iyi birisi istiyorsak, masada da Icardi ve Belotti varsa Belotti alınır. Bize rakip stoperi sırtında taşıyacak, kanatları da oyuna dahil etmemize yardımcı olacak, top tutacak, tuttuğu topu verip ceza sahasına koşacak forvet gerekiyor buna katılıyorum. Bunu alamıyorsak da saha görüşü yüksek, dikine oynayacak net bir orta saha alınsın. Hadi onu da yapamıyoruz diyelim o zaman orta saha özellikli kilit açacak bir kanat alınsın. Bir şekilde bize kilit açacak, kapalı defansa karşı boş boş bakmayacak game changer bir adam alınmalı.Hocam katiliyorum tamamen ama umraniye macinda sefer ayni goruntuyu verirse konu farkli noktalara gidebilir diye dusunuyorum...
reçeteyi tam isabetle yazmışsın hocam harfi harfine katılıyorum.Haris o maçta sırtı dönük ezildi resmen. O pozisyonda oynayacak ve bitiriciliği de iyi birisi istiyorsak, masada da Icardi ve Belotti varsa Belotti alınır. Bize rakip stoperi sırtında taşıyacak, kanatları da oyuna dahil etmemize yardımcı olacak, top tutacak, tuttuğu topu verip ceza sahasına koşacak forvet gerekiyor buna katılıyorum. Bunu alamıyorsak da saha görüşü yüksek, dikine oynayacak net bir orta saha alınsın. Hadi onu da yapamıyoruz diyelim o zaman orta saha özellikli kilit açacak bir kanat alınsın. Bir şekilde bize kilit açacak, kapalı defansa karşı boş boş bakmayıp game changer bir adam alınmalı.
Nerenin yatağı bu?
Ben bu adamı seviyorum ya.Jose Mourinho: "Yaptığınız iş sizi eğlendiriyorsa saçlarınızı kaybetmezsiniz. Guardiola'nın kafası kel. O yüzden Guardiola futboldan zevk almıyor."
Yok zaten pratikte.Yabancı sınırı ne oldu yav. Öyle bişey yokmuş gibi davranıyorlar
Ama bu sezon var sonuçta. Önemli olan bu sezonu ne yapacağızYok zaten pratikte.
Pva kesik yiyecek.Yabancı sınırı ne oldu yav. Öyle bişey yokmuş gibi davranıyorlar
Mandarin Oriental BosphorusNerenin yatağı bu?
Stoperi 2 yabancı yapsa ve pva kesik yese bile kerem ve yunusa yine bağımlı hale geliyoruz. Bizim 2 kanattan birine kaliteli bir yabancı eklememiz şart bencePva kesik yiyecek.