Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam katiliyorum tamamen ama umraniye macinda sefer ayni goruntuyu verirse konu farkli noktalara gidebilir diye dusunuyorum...
Haris o maçta sırtı dönük ezildi resmen. O pozisyonda oynayacak ve bitiriciliği de iyi birisi istiyorsak, masada da Icardi ve Belotti varsa Belotti alınır. Bize rakip stoperi sırtında taşıyacak, kanatları da oyuna dahil etmemize yardımcı olacak, top tutacak, tuttuğu topu verip ceza sahasına koşacak forvet gerekiyor buna katılıyorum. Bunu alamıyorsak da saha görüşü yüksek, dikine oynayacak net bir orta saha alınsın. Hadi onu da yapamıyoruz diyelim o zaman orta saha özellikli kilit açacak bir kanat alınsın. Bir şekilde bize kilit açacak, kapalı defansa karşı boş boş bakmayacak game changer bir adam alınmalı.

Türkiye Icardi için cennet. Müthiş bir çıkış yeri olur. 31-32'lerinde elden çıkarmalık adam bence. Geri dönüşü olabilir.

Icardiyi bilmem ama Wanda'nın İstanbulda olduğu doğru gibi.

wanda.webp

Haris o maçta sırtı dönük ezildi resmen. O pozisyonda oynayacak ve bitiriciliği de iyi birisi istiyorsak, masada da Icardi ve Belotti varsa Belotti alınır. Bize rakip stoperi sırtında taşıyacak, kanatları da oyuna dahil etmemize yardımcı olacak, top tutacak, tuttuğu topu verip ceza sahasına koşacak forvet gerekiyor buna katılıyorum. Bunu alamıyorsak da saha görüşü yüksek, dikine oynayacak net bir orta saha alınsın. Hadi onu da yapamıyoruz diyelim o zaman orta saha özellikli kilit açacak bir kanat alınsın. Bir şekilde bize kilit açacak, kapalı defansa karşı boş boş bakmayıp game changer bir adam alınmalı.
reçeteyi tam isabetle yazmışsın hocam harfi harfine katılıyorum.

Karısıyla, kız arkadaşıyla medyatik olmaya çalışan tiplerden oldum olası tiksiniyorum. Bize yaramaz abi, o adam kafasını sahaya verene kadar lig biter, o arada da biz futbol konuşamayınca eşinin medyatik hareketlerini konuşmak zorunda kalırız. Gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt