Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
hocam 5. donemine donmeden bodrumda iyice dinlenmesi gerekirken hergun antinkuntin misafir agirliyor
artik buna bir dur demeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis biraz yukarda ft postlarını layklıyordun anti saflarına yine hızlı 1 geçiş yapmışsınEvet bi ft kazığından daha kurtulduk
Hocamin teni su an kapkara olmustur beyaz gömlegi kahverengi şortu ve birkenstock terlikleriyle tavla oynadigina adim gibi eminim ama kanitlayamamhocam 5. donemine donmeden bodrumda iyice dinlenmesi gerekirken hergun antinkuntin misafir agirliyor
ümraniyeyi farklı mağlup ederek kara bulutları dağıtacaktır
nema
imkani yok öyle birseyin
gram isik yok okanda
hem oyunsal anlamda hemde karakter olarak buyuk hoca isigi göremedim
silik bir tip
hakan keles bile daha gösterisli durdu saha kenarinda hakeme baski konusunda
biz yavasdan ft moduna girelim
Hocamin teni su an kapkara olmustur beyaz gömlegi kahverengi şortu ve birkenstock terlikleriyle tavla oynadigina adim gibi eminim ama kanitlayamam
fb macini izler misuan bence denizde yuzuyordur
sonra dusunu alip
raki masasina oturur 7 45 gibi bodrumun o muhtesem gunes batimi ile rakisini yudumlayacaktir
masonun oyununa gelme reis. ft gelirse en çok sallayan o olacak.haklısın twet atmaya başlayalım
fb macini izler mi
masonun oyununa gelme reis. ft gelirse en çok sallayan o olacak.
sağda yunus değil de boey vardı sanki?Gomisin önune calimla alip çektiği şut vardi ya.giresunluya carpmasa gol olur muydu?sagda yunusa verse gol olurdu
Ben yunusu hatırlıyorumsağda yunus değil de boey vardı sanki?
masonun oyununa gelme reis. ft gelirse en çok sallayan o olacak.
Ben yunusu hatırlıyorum![]()