Sami Karakoç
İmparator
Bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, oradan az önce uzun bacaklı bir Okan Özkan geçmiştir (gsc atasözü)biliom adam mixerlikte uzman
ft bodrumda napıyor onu hayal ettiriyor nöbette
yaman 1 herif
Bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, oradan az önce uzun bacaklı bir Okan Özkan geçmiştir (gsc atasözü)biliom adam mixerlikte uzman
ft bodrumda napıyor onu hayal ettiriyor nöbette
yaman 1 herif
suan bence denizde yuzuyordur
sonra dusunu alip
raki masasina oturur 7 45 gibi bodrumun o muhtesem gunes batimi ile rakisini yudumlayacaktir
Fatih'e benden de pas.
Kendimi ordayim gibi hissettim canim cekti be
2 ay oldu döneli sergaskerden ne zaman geleceksiniz komutanim
boeydi renktaşBen yunusu hatırlıyorum![]()
Mertenside götürsün gitmiskenBu arada keremin acilen kuaforunude degistirmesi gerekiyor
Ztn tip olarak sorunlu birde o apaci saclar ile yolda gorsem korkar yolumu degistiririm o neydi oyle korku filmlerinden cikmis gibiydi
posesyondan ben de haz etmiyorum. o konuda hak veriyorum sanaben hocama bu forumda ki mesajlari mektup yapip vermis adamim
ona olan sevgim sorgulanmaz
kendisi ile sorunlarimiz pas futbolu ile basladi
bam bam bam kaos icinde rakipleri paspaslarken kendisinin en buyuk kölesiydim
Kluivertbelotti✌ceballos
abdul mumin 🖐
seferovic'e baksana![]()
seferovic'e baksana![]()
Bize bir şey olmazda olan okan hocaya olur.Ümraniye den sifir cekersek ne olur burada düsünmek bile istemiyorum
aslinda cok dogru birsey yapiyor
pas istasyonu olmak icin geliyor oraya stoperlerin arasindan cikip
nelsonun pasida pek iyi degil burada
cok buyuk ihtimal pasi aldiginda kanata oynayip iceri girecekti pasi alabilse
kotu forvet degil seferovic
birde ben okanin cok buyuk ihtimal giresun macini kolay mac olarak görüp son kez bu hafta yukleme yaptigini dusunuyorum
her futbolcunun ayaginda sanki 20 kg tas varmis gibi kosuyorlardi
Yunus aşırı yorgundu.cocuk daha 1 hafta once tum antalya sehrini çalıma dizmişti.seferovic inanilmaz yorgundu zaten,hasta gibiydiaslinda cok dogru birsey yapiyor
pas istasyonu olmak icin geliyor oraya stoperlerin arasindan cikip
nelsonun pasida pek iyi degil burada
cok buyuk ihtimal pasi aldiginda kanata oynayip iceri girecekti pasi alabilse
kotu forvet degil seferovic
birde ben okanin cok buyuk ihtimal giresun macini kolay mac olarak görüp son kez bu hafta yukleme yaptigini dusunuyorum
her futbolcunun ayaginda sanki 20 kg tas varmis gibi kosuyorlardi