Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılın transfer bombasını yakında ben patlatacağım sanırım.kariyerimin olgunluk yıllarında bir iş değişikliği için görüşmeler başladı.

Zaten pahalı bir kadro kurduk, net oyuncular da aldık ama transferle bir şeyin çözüleceği yok. Bütçe ayrılacaksa da santrafora değil, 10 numaraya ayrlmalı; takımın temel eksiği o.

Santrafor için de Icardi gibi kiralık bir adama yönelinmeli tek sezonluk. Seneye santraforsuz kalsak ne olacak, başarılı olursan her türlü iyi bir adam getirirsin.

Türkiye'de şampiyon olmak oldukça kolay ama yapılanmadan bihaber olunulduğu için her sene takımlar yenileniyor. ŞL oynamadığın sürece de uçuk maaşlar ödemek her türlü anlamsız, Torreira ve Mertens gibi fırsatlar bulmadığın sürece.

Belotti konusunda da beklenildiği gibi net katkı vereceğini düşünmüyorum, buradaki baskı ortamı onu 1 ayda yer, 3 aydır takım idmanı yapmayan adamdan DK'ya kadar kalan 10 maçta ne verim alınır o da muamma.
Belottiyi bende istemiyorum sanada sonuna kadar katılıyorum seferoviç varken maliyetli forvet getirmek mantıksız
Kaliteli bir 10 numara takımı tamamen değiştirir üç transfere bence iyi bir takım olabiliriz
Bir stoper bir 10 numara birde kanat/forvet başka harcamayada gerek yok

Yahu 16 milyona Sorloth bile zorlanir. Bu kadar mi Turkiye'ye gelmek istemiyor?

Okan Koçuk , Leo Dubais, Nelsson, Olsen, Kazımcan, Torreira, Midstjö, Sergio Olivera, Yunus, Mertens, Balotelli

Yada
Muslera, Leo Dubais, Nelsson, Abdulkerim, Traore, Torreira, Sergio Olivera, Yunus, Kerem, Balotelli

Son düzenleme:
Soyle dusunun 28 yasindaki Belotti 6m bonservis 2.5m maasla nasil transfer olurdu? Yillik 1.5m imza parasi 2.5m maas ayni kapiya cikiyor. Bu paralar bu adama verilir. Yalniz Nice istedigi hicbir santrforu alamadi Roma parayi denklestiremese bile o tehlike ortadan kalkmis degil maalesef

tam sopalık bu

Mbappe, takım içerisindeki Arjantinli oyuncu grubundan memnun değil. Takım arkadaşları ise Mbappe'nin sözleşme imzaladıktan sonra şımarık ve tahammül edilemez bir oyuncu olduğu görüşünde.

🗞 (UOL Esporte)

Takimda eskisi gibi Zlatan olacakti var ya bu simarik züppeye öyle bir koyardi ki felegi sasardi.

Bu sene de bu PSG'den hic bir halt olmaz.

Belotti'yi de diğer maliyetli adamları da galiba bizimkiler 2,5 + imza parası gibi rakamlar şeklinde çözmeye çalışıyorlar. İmza parasında da muhtemelen birileri elini cebine atıyor ya da vergide bir esneklik falan var sanırım ki o yol izleniyor.

Seferovic'e ben de güveniyorum, 2 maçtır iyi izlenim vermedi ama gerçekten çok kaliteli bir adam. Belli ki fiziken bir eksiklik var, toparlar diye umuyorum. Onun haricinde santrafor aman aman almamız gerekmeyebilir, 10 numara ve kanat daha elzem. Yalnız içine girdikçe insan kadro kurmakta zorlanıyor. Kanat alsan kimin yerine Türk oynatacaksın bir problem. Van Aanholt normal şartlarda yeterli bir adam ama Kerem'le böyle abuk subuk pas hatalarıyla aşırı deorganize oynamaya devam ederlerse bu sefer onlara da el atman lazım. Yeni sol bek almak diğer eksiklere bakınca saçma geliyor. Sağ bekin sakat ne zaman döneceği tam belli değil. Döndüğü zaman ne kadar oynar soru işareti.

Net olan bence mutlaka her 2 kanatta da oynayabilen bir adam almak ki Yunus'la Kerem'e bütün yükü bindirmek çok saçma olur. 10 numara bence hala olmazsa olmaz. Harit'le adımız geçmişti, driblingi olan, adam eksilten bir adam. O yüzden bence vakit kaybetmeden onu bitirmek gerek. Belotti'yle İcardi'den birini bizimkiler olur mu acaba diye deniyorlar ama zaten sanmıyorum olacağını. Olmazsa da büyük kayıp değil.

Soyle dusunun 28 yasindaki Belotti 6m bonservis 2.5m maasla nasil transfer olurdu? Yillik 1.5m imza parasi 2.5m maas ayni kapiya cikiyor. Bu paralar bu adama verilir. Yalniz Nice istedigi hicbir santrforu alamadi Roma parayi denklestiremese bile o tehlike ortadan kalkmis degil maalesef
Ama unutma, o sekilde birine satarsin, maasi kabul edilecek seviyede diye, direkt 4 milyon net verirsen elden cikarmak bir okadar zor olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt