- 18 Mayıs 2011
- 22.922
- 12.482
- 1.873
Yılın transfer bombasını yakında ben patlatacağım sanırım.kariyerimin olgunluk yıllarında bir iş değişikliği için görüşmeler başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belottiyi bende istemiyorum sanada sonuna kadar katılıyorum seferoviç varken maliyetli forvet getirmek mantıksızZaten pahalı bir kadro kurduk, net oyuncular da aldık ama transferle bir şeyin çözüleceği yok. Bütçe ayrılacaksa da santrafora değil, 10 numaraya ayrlmalı; takımın temel eksiği o.
Santrafor için de Icardi gibi kiralık bir adama yönelinmeli tek sezonluk. Seneye santraforsuz kalsak ne olacak, başarılı olursan her türlü iyi bir adam getirirsin.
Türkiye'de şampiyon olmak oldukça kolay ama yapılanmadan bihaber olunulduğu için her sene takımlar yenileniyor. ŞL oynamadığın sürece de uçuk maaşlar ödemek her türlü anlamsız, Torreira ve Mertens gibi fırsatlar bulmadığın sürece.
Belotti konusunda da beklenildiği gibi net katkı vereceğini düşünmüyorum, buradaki baskı ortamı onu 1 ayda yer, 3 aydır takım idmanı yapmayan adamdan DK'ya kadar kalan 10 maçta ne verim alınır o da muamma.
Onun bonservisi fazla bize16 milyon euro
Pereira icin ugrasirdim daha iyi.
Farketmez, 4 yillik sözlesme yapip adamdan memnun kalmayip göndermeye kalksan sana bonservis kazandirmadan ancak gider. 4 milyon net büyük para , herkes veremez bunu.İtalya MT nin forvetlerinden birisi
Ben Dembele olanlardan yanayımtum traore , toure ve torreiralari alalim
Totem yapıyor.Neden taktın ki Belotti konusuna bro? Anlamak istemeyen anlamasın. Dert etme. Herkesin fikrini değiştiremezsin. Boş ver.
tam sopalık bu
Mbappe, takım içerisindeki Arjantinli oyuncu grubundan memnun değil. Takım arkadaşları ise Mbappe'nin sözleşme imzaladıktan sonra şımarık ve tahammül edilemez bir oyuncu olduğu görüşünde.
🗞 (UOL Esporte)
Ama unutma, o sekilde birine satarsin, maasi kabul edilecek seviyede diye, direkt 4 milyon net verirsen elden cikarmak bir okadar zor olur.Soyle dusunun 28 yasindaki Belotti 6m bonservis 2.5m maasla nasil transfer olurdu? Yillik 1.5m imza parasi 2.5m maas ayni kapiya cikiyor. Bu paralar bu adama verilir. Yalniz Nice istedigi hicbir santrforu alamadi Roma parayi denklestiremese bile o tehlike ortadan kalkmis degil maalesef