Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Seferovic'e zaten alinmadan once de tam guvenmiyordum Gomis de 90 dakikalik oyuncu degil, mutlaka santrafor alinmali.

Icardi icin aslinda sicak degildim ama eger alma sansimiz varsa alin aga maliyeti umrumda degil. Belotti mi alinir baskasi mi bilemem ama santrafor sart.

Takimin orta sahasina da kreatif 10 numara sart.

Bir de ofansif kanat, Kerem gibi topun icine eden oyuncun varsa orasi alternatifsiz kalamaz.

Stoper de sart aklima gelmisken tekrar yazayim.
stoperden önce sol beki gündeme getirmek lazim gibi görünüyor van aanholt böyle kötü oynayacaksa. metehan ve emin var stoperde.

Seferovic okadar kötü oynamadı. Set oyununda Gomis ten daha iyi ama onun kadar golcü olamaz maalesef. En iyisi Gomisin son 30dk yorulan defansa karşı girmesi.

Ben Seferovic'e zaten alinmadan once de tam guvenmiyordum Gomis de 90 dakikalik oyuncu degil, mutlaka santrafor alinmali.

Icardi icin aslinda sicak degildim ama eger alma sansimiz varsa alin aga maliyeti umrumda degil. Belotti mi alinir baskasi mi bilemem ama santrafor sart.

Bir de ofansif kanat, Kerem gibi topun icine eden oyuncun varsa orasi alternatifsiz kalamaz.

Net bir şekilde, yapılması gereken..

Stoper almasalar birsey demem. Emin Bayram oynar. Ama öbürleri net alinmali

Acilen sefer denilen kişi yerine adam gibi birine alalım. Bu maaşla bu kadar kötü olmak da büyük başarı.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanat için alternatif lazım diye düşünüyordum ama ilk 11 için mi alsak acaba ?
Sınır için Okan kaleye geçer. Kerem'in top kayıpları kanser edecek bizi.

Lamı cimi yok! Bu takıma acilen 10 numara, kanat, forvet, stoper şart!

O kadar adam aldık hala her tarafımız delik deşik.

Hemen simdi calimci asistci kanat hizli guclu top tutabilen forvet ve kreatif orta saha

kerem asistini yaptı ama sefer atamadı

forvet gol atamadıgı sürece takım düşüyor

net forvet lazım ve sag sol yedekleyecek vargas

suan net olarak skorer adamlarimiz olsa kaleye okan'i bile atabiliriz. emre kilinc ve emre akbaba hücumda olmuyor maalesef..

forvet
kanat
10 numara
stoper
sol bek

valla 5 transfer yapsak anca mutlu olur millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt