Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.772
- 11.674
- 1.473
Kerem Yedeğe çekilmeli. Gerekirse Okan oynasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAY oynar diye korkuyorum maalesef..Kerem Yedeğe çekilmeli. Gerekirse Okan oynasın.
Yav aslında posizyona da giriyoruz her hafta bir tane direk olayımız var. Ben o akdar da umutsuz değilim net golcü alıp yolumuza bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Defans içeriden de halledilebilir ancak forvet çok zor.Bugun o ofsayt olmasa maci kaybetmistik oyle bakman lazim. Herif durduk yere her mac asist verecekse ileride Messi de olsa farketmez. Bizim takim hangi sezon her mac 3-4 atmis ortalama bir macta? En son sanirim Terim ile 2011 de sampiyon oldugumuzda oyle bir oyunumuz vardi. Suanki kadro gol atmakta zorlaniyor.
mertens girdikten sonra değişen oyuna bakarak söyleyebilirim ki hocanın ne kadar yanlışları olsa da kadroda da sıkıntı varbugün ikna oldum
ciddi bir kanat sorunumuz var
ama bu oyunculardan mı yoksa hocanın kanatlara verdiği rolden mi bilmiyorum
İyi de maça 4 yerliyle başladık ki. Keremi çekersin forvet arkasına geçen seneki gibi serbest oynatırsın kanat da getirirsin istersen orta saha da.Artik Kaleye Okan gecmeli kanatta bir tane yabanci almamiz lazim
Okan’ı kaleye koysunlar gerekirseBAY oynar diye korkuyorum maalesef..
Canı isteyince kusursuz oynuyor herif yav onun gıcık olduğum yönü bu. Babel ekolünden kafa leyla.Pva yerine kazım oynasın bu pva performansından kötüsünü görmeyiz. Akbaba'nın yerini Mertens alacak madem, en azından ilerde Kerem yerine yabancı oynatabiliriz.