Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha iyi bir oyun oynamamız lazım.. kadro derinliği lazım.. 6 puan bu şartlar ve oyunla iyi..

Bu ligin bug'ı iyi forvettir.

Elbette Galatasaray'ın şu anki defans hattından daha iyisine ihtiyacı var.

Ancak öncelik gol atabilen kaliteli bir forvet. Mıymıntı top oynayan seferovic ile (eğer böyle devam ederse) olmaz bu iş.

Gomis ve Drogba tarzı genç birini getirmek lazım Fransa'dan.

2 hafta önce as kadroda sol tarafa kimse bakmazken şimdi kimse pva ve keremi 11 e yazmaz.

Hemen atletik bir kanat
Leblebici bir golcü
Luyindama gidecekse sağlam bir stoper
Cicaldau gidecek #10

Bugun o ofsayt olmasa maci kaybetmistik oyle bakman lazim. Herif durduk yere her mac asist verecekse ileride Messi de olsa farketmez. Bizim takim hangi sezon her mac 3-4 atmis ortalama bir macta? En son sanirim Terim ile 2011 de sampiyon oldugumuzda oyle bir oyunumuz vardi. Suanki kadro gol atmakta zorlaniyor.
Yav aslında posizyona da giriyoruz her hafta bir tane direk olayımız var. Ben o akdar da umutsuz değilim net golcü alıp yolumuza bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Defans içeriden de halledilebilir ancak forvet çok zor.
Bir de temmuzdan beri yırtınıyorum şu lanet olası +3 hakkı için 2 tane kanat oyuncusu bulup alın kardeşim yav ne yapoyor bu herifler anlamak mümkün değil. Premier lig bekliyorlar eyvallah da 21 yaş altını orada bulamazsın ki portekize isveç danimarkaya falan bakacaksın

Pva yerine kazım oynasın bu pva performansından kötüsünü görmeyiz. Akbaba'nın yerini Mertens alacak madem, en azından ilerde Kerem yerine yabancı oynatabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt