Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gğzel yazmış da malın biri o pozisyonda bana ne lan ben ofansım diye kaçmasaydı bu posizyon falan olmazdı. Yapacağı sadece rakibi dürtmekti top direkt taca çıkacaktı. Herif kafa atsınlar diye hem boeyi bozuyor hem rakibe fazlalık sağlayarak avantaj sağlıyor. Bu bahsettiğimiz oyuncu da 28 yaşında. 19 yaşındaki bebe yapsa hata dersin

Pva'ya bende çok sallıyorum hatta sabah nöbeti bayağı bir karıştırdım ancak kazımı falan sıçırtır herif onu da diyeyim.
İstediğinde oynuyor herif kazım pva'nın o vast seviyesine bile çıkamaz maalesef. O konuda boşa gaza geldik. eyüp alacaktı bizde gelişim göstermesine göre kadroya katacaktık yanlış yaptık.
kazımcanın seviyesini bilmiyorum ama bu pva ile işimiz var. oraya bi çözüm bulmalıyız

Bencede bazı maclarda boyle bir diziliş olabailir. Drogba, Sneijder doneminin bir benzeri. Burak biraz daha kanat gibi oynuyordu.
Hamit Melo Selcuk
Burak Sneijder
Drogba

Kesinlikle renktaş

Zaten bugün seyrettiğim Sergio

İkili orta saha kurgusunda zayıf kalır

Performans olarak iyi değil henüz

O yüzden çoğu maçta bence 3’lü orta saha kurgusu ile çıkmalıyız maça

Önlerine de Mertens ve kanat forvet koymalıyız

Burada en büyük dezavantaj

Mijdsto’nun sakatlanması

çok kötü oldu bizim açımızdan

Mesela ts maçında Mijdsto oynasaydı

Çok rahat çıkardık maça

Transfer dönemi başımdan beri diyorum harit bize en şazım adam diye kimse istemiyordu hariti direk alsınlar rakipler kapanıyor pas yapmaktan ölüyoruz mertens girdi biraz hareketlendik

Kesinlikle renktaş

Zaten bugün seyrettiğim Sergio

İkili orta saha kurgusunda zayıf kalır

Performans olarak iyi değil henüz

O yüzden çoğu maçta bence 3’lü orta saha kurgusu ile çıkmalıyız maça

Önlerine de Mertens ve kanat forvet koymalıyız

Burada en büyük dezavantaj

Mijdsto’nun sakatlanması

çok kötü oldu bizim açımızdan

Mesela ts maçında Mijdsto oynasaydı

Çok rahat çıkardık maça

niye böyle yazıon rtaş her msjı

transferler gercekten plansız bir şekilde yapılmış cok net
zaten boeyin oynaması bile bu plansızlıgı gözümüze sokan bir durum
kanatlar rezil durumda
ayrıca nedense mevkilerinin oyuncuları değilde buçuklu oyuncular peşinde okan hoca
yok hem 8 hem 10 oynasın
yok hem kanat hem forvet oynasın
yok hem 8 hem 6 oynasın
bucuklu oyuncularla olmaz
dikine futbol oynayacagız diyor
hem yan pas geri pas -- heleki su defansta surekli pas olayı tamammen akılsızca bir durum inanılır gibi değil

10 numara alınmadı takıma kafası kesik horoz gibi saga sola kosuyor takım
kerem ile yunusa cok güvenildi hiç bir halt yaptıkları yok

ayrıca bizim oyuncular yanlarından biri koşarak gecince kendini yere atıyor buda sunu gösteriyor fizik berbat durumda
bir birleri ile hiç anlaşamıyor oyuncular
buda sunu gösteriyor antremanlar da ciddi alınarak yapılmıyor
oyun kurgusu felan yok takımda antramanda bunuda göstermemişler
ya arkadş bunlar ne çalısıyorlar antremanda

FajnQTtXoAAZTWf

Anca şov yap. Elbette adamın yaptığı yoruma karşıyız ama saçma sapan tipleri ciddiye alıp cevap vermekte çok saçma...

----------------- Muslera ------------
Dubua -- Nelsson --- Abdul --- PvA
-------- Torreira ------ Sergio -------
Yunus ------- Mertens ------ Harit
---------------- XXXX ----------------
9 yabanci var. Normalde gozu kapali kaleye Okan'i koyardim. Bilemiyorum artik. Harit'i de %99 gelecegi icin yazdim. İşin icinden nasil cikacagiz merak ediyorum.

kazımcanın seviyesini bilmiyorum ama bu pva ile işimiz var. oraya bi çözüm bulmalıyız
Orayı tek gurbetçi avı paklar gibi. Vasat üstü oyuncu bulsak bile yeter. Kızan çıkacaktır ama linnes gibi bir görev adamına ihtiyaç var.

En kötü dübua gelecek ve çılgın atan bir boey var. Kellesi net koltukta onu bekler bir bakmış yedek bekliyor.

millet seferovici yemeye başlamış . biz eleştiririz o ayrı ama kacırdıgı goller dışında oyun içinde gayet olumluydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt