Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazım
Torreira Mitsö
Bertrand Mertens Harit
Belotti

Yap bunu şampiyonluk gelsin

kopenhag macında izledigim lazyonun takım uyumu dışında bizden tek bir artısı yoktu bitiricilik sorununu biraz bile çözsek o mactan puan alabiliriz

millet seferovici yemeye başlamış . biz eleştiririz o ayrı ama kacırdıgı goller dışında oyun içinde gayet olumluydu
Yapma be kardeşim nasıl oyun içinde olumluydu? Göz var nizam var.

Tamam hazır değildi, fiziği falan filan anlarım ama hiç bir topu olumlu kullanamayan adama da oyun içinde gayet iyiydi diyemeyiz.

FajnQTtXoAAZTWf

Anca şov yap. Elbette adamın yaptığı yoruma karşıyız ama saçma sapan tipleri ciddiye alıp cevap vermekte çok saçma...
Gsli olup olmadigi belli olmayan x 1 zatin yorumu uzerinden bok gibi oyununu golgelemeye calisiyor.

Yapma be kardeşim nasıl oyun içinde olumluydu? Göz var nizam var.

Tamam hazır değildi, fiziği falan filan anlarım ama hiç bir topu olumlu kullanamayan adama da oyun içinde gayet iyiydi diyemeyiz.
pozisyon noktalarında var geri gelip atıyor koşu yapıyor . geçen sene cok maç oynamamasına bağlıyorum formunu

Ben hazarda sıcak bakıyorum gelsin isterim o kalitede bi adam yok ha şuan bitik ama sağlam olsa 60-70 milyonluk adam bizim ligde de iş yapar o kalibrede adam yok

Seferovic kotu topcu degil

Ayriyeten kendisi arap ati gibidir sonradan acilir

Sallayin ama dikkatli sallayin bugun maci izleyemedim ama anladigim kadari ile giresun macindan bile kotu oynamis

Harcadigi pozisyonlards hos degil

Ama ben seferovicin yavas yavas acilacagini dusunuyorum

Asla kotu topcu degil

Alinan topcularda kotu degil mantikli iyi hamleler

Bizim uc tane sorunumuz var

1 okan
2 kerem
3 yabanci siniri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt