Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.962
- 67.039
- 5.003
maçta dakikalar ilerledikçe daha iyi oynadı. resmen maçın içinde adaptasyonu ilerletti,. maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle
yazmak
gibi
okuması
zor
oluyor
bence
Tamam şimdi anladım
Aralıklı yazmamam gerekiyor demek ki
Uyarın için sağol renktaş
Dikkate alacağım eyvallah
izlemediğin maç için kafamızı şişirmeyeceksin umarım!Omer urundul modunda yazayim bloklar arasi takim cok kopuk
Dayı biz onları geçtik spoiler gibi olacak ama 90. dakikada da sahanın en iyisi torreira olacak. Birde 2. bölümün sonunda ana karakter ölüyor.Ilk 27. Dakika sahanin en iyisi torreira
Adamim yaaa![]()
Goz var izan var*Yapma be kardeşim nasıl oyun içinde olumluydu? Göz var nizam var.
Tamam hazır değildi, fiziği falan filan anlarım ama hiç bir topu olumlu kullanamayan adama da oyun içinde gayet iyiydi diyemeyiz.
özgüvensizlikle alakalı bence. golcü dediğin adamda gol vuruşu için gereken özgüven gitmişse geriye fazla bişey kalmamış demektir zatenSeferin 3dk da kaçırdığı pozisyonu hangi mantıkla pas vermeyi düşündü çok merak ediyorum
Dayı biz onları geçtik spoiler gibi olacak ama 90. dakikada da sahanın en iyisi torreira olacak. Birde 2. bölümün sonunda ana karakter ölüyor.
geçmiş olsun üstatIzleyemedim ya
Bizim burada sel oldu
Santiyede bodrum katinda 3000m2 lik alcipan depoluydu onlari tasimak zorunda kaldik vincde bulamadik kimse yanasmadi bu yagmurda
Tam eve girdim gol attik orasini gordum tek