Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim mutlaka birinin tokatlayip uyandırması lazım burası konya değil geri dönüşlerde o hataları yani asistleri yaparsa çok küfür yer ki iyide oynuyor mucadeleside iyi

Seferin 3dk da kaçırdığı pozisyonu hangi mantıkla pas vermeyi düşündü çok merak ediyorum

Sol kanat,ikinci forvet olan mertensi alıp yaşından dolayı tempo sorunundan forvet arkası yapıp sol kanada 10 numara olan harit koymak büyük saçmalık olur..
10 numaraya evander sol kanada yardırıp rakibin dengesini bozan,tehdit eden bir kanat ve seferovic yerine dembele gibi bir forvet alsaydık nöbet yerine maçların tadını çıkarırdık..

Sefer yavaş yavaş fiziği toparlar ondan şüphem yok heleki dünya kupası yaklaştıkça dahada iyi olacaktır
Lakin yerli olayına çözüm bulmamız şart o yüzden keremin çocukça triplerini ve formsuzluguna katlaniyoruz kanatta

ikinci yarı takım ilerisi için umit vardı ama yetmez. kanatlar ve fv iş yapamıyor şuan. dubois ve kanat transferinden sonra durum değişebilir.

Dayı biz onları geçtik spoiler gibi olacak ama 90. dakikada da sahanın en iyisi torreira olacak. Birde 2. bölümün sonunda ana karakter ölüyor.

Izleyemedim ya

Bizim burada sel oldu

Santiyede bodrum katinda 3000m2 lik alcipan depoluydu onlari tasimak zorunda kaldik vincde bulamadik kimse yanasmadi bu yagmurda

Tam eve girdim gol attik orasini gordum tek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt