Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.094
- 21.100
- 2.233
Depay gelse keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izlemediğin maç için kafamızı şişirmeyeceksin umarım!
Geçmş olsun masonumIzleyemedim ya
Bizim burada sel oldu
Santiyede bodrum katinda 3000m2 lik alcipan depoluydu onlari tasimak zorunda kaldik vincde bulamadik kimse yanasmadi bu yagmurda
Tam eve girdim gol attik orasini gordum tek
Maç basına 3 key pasDepay gelse keske
Aşağılamadan bir yorum bir eleştiri. Hocam çölde vahaAbdülkerim mutlaka birinin tokatlayip uyandırması lazım burası konya değil geri dönüşlerde o hataları yani asistleri yaparsa çok küfür yer ki iyide oynuyor mucadeleside iyi

Izleyemedim ya
Bizim burada sel oldu
Santiyede bodrum katinda 3000m2 lik alcipan depoluydu onlari tasimak zorunda kaldik vincde bulamadik kimse yanasmadi bu yagmurda
sana ve motza takılmak hoşuma gidiyor üstat. varolasınSen cok degistin
Dostlugumuzu populizme sattin gibi
Sana birsey olsa onlar kacar ben yine yaninda kalirim
Neyse ya
biraz belhanda istatistiği gibi olmuş, kerem rezalet oynuyor bu sezon bence istatistik falan hikaye. ayağına gelen çoğu topu defalarca kez kontrol edemedi üstüne basit top kayıpları pas hataları falan tam çileden çıkarmalıktı bugün yineBurada sadece begenmedıgınız kerem var orta saha nerede?
Sefere muazzam bir pas attı atamadıbiraz belhanda istatistiği gibi olmuş, kerem rezalet oynuyor bu sezon bence istatistik falan hikaye. ayağına gelen çoğu topu defalarca kez kontrol edemedi üstüne basit top kayıpları pas hataları falan tam çileden çıkarmalıktı bugün yine
Geçmiş olsunIzleyemedim ya
Bizim burada sel oldu
Geçmiş olsunIzleyemedim ya
Bizim burada sel oldu
maç içinde 2-3 iyi hareket yapmış olabilir ama bardağın %10 u doluysa %90 ı boştu bugün yine. ayağına gelen en basit topu bile kontrol edemeyen, sürekli top kaptıran,basit pasları veremeyen oyuncuyla nasıl verimli bir set oyunu oynayabilirizSefere muazzam bir pas attı atamadı
Aynı sekılde Yunus da atamadı.
Anahtar pas dedıgımız bana göre en onemlı sey