Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada sadece begenmedıgınız kerem var orta saha nerede?

Ekli dosyalar

• 9C3F812A-42BE-4492-9F40-53CEE2B42EC9.webp
    9C3F812A-42BE-4492-9F40-53CEE2B42EC9.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu arada bu fikstürü çeken eline tüküreyim tekrardan cenk efendi ulan sikeci barzolar çerez takımlarıyla maç yapa yapa gidiyorlar ki avrupa bile öyle
Biz resmen tecavüz grubuna düşmüş gibi fiksturdeyiz

Burada sadece begenmedıgınız kerem var orta saha nerede?
biraz belhanda istatistiği gibi olmuş, kerem rezalet oynuyor bu sezon bence istatistik falan hikaye. ayağına gelen çoğu topu defalarca kez kontrol edemedi üstüne basit top kayıpları pas hataları falan tam çileden çıkarmalıktı bugün yine

sağ kanadımız hiç çalışmıyor bu arada
boey yerine dubois'in neler yapacağını görelim. boey'in hücumu sıfır.
ayrıca yunus'un rotasyonunda çizgiye inebilen bir kanat olması güzel olurdu.

biraz belhanda istatistiği gibi olmuş, kerem rezalet oynuyor bu sezon bence istatistik falan hikaye. ayağına gelen çoğu topu defalarca kez kontrol edemedi üstüne basit top kayıpları pas hataları falan tam çileden çıkarmalıktı bugün yine
Sefere muazzam bir pas attı atamadı
Aynı sekılde Yunus da atamadı.

Anahtar pas dedıgımız bana göre en onemlı sey

Bu boey ofansif skillerini gelistirebilse fransa milli takimina kadar yolu var

Hatta arttiriyorum sidibe gibi futbol dusmanlari fransa milli takiminin sagbekinde oynuyorsa boey haydi haydi oynar (ofansif skillerini gelistirmesi ve timing sikintisini ogrenme sartiyla)

Sefere muazzam bir pas attı atamadı
Aynı sekılde Yunus da atamadı.

Anahtar pas dedıgımız bana göre en onemlı sey
maç içinde 2-3 iyi hareket yapmış olabilir ama bardağın %10 u doluysa %90 ı boştu bugün yine. ayağına gelen en basit topu bile kontrol edemeyen, sürekli top kaptıran,basit pasları veremeyen oyuncuyla nasıl verimli bir set oyunu oynayabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt