Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Motz ilgilenelim lütfen ahbert.
Yapma be kardeşim nasıl oyun içinde olumluydu? Göz var nizam var.millet seferovici yemeye başlamış . biz eleştiririz o ayrı ama kacırdıgı goller dışında oyun içinde gayet olumluydu
kopenhag macında izledigim lazyonun takım uyumu dışında bizden tek bir artısı yoktu bitiricilik sorununu biraz bile çözsek o mactan puan alabiliriz
Şu ana kadar bir kaç maçla kimseye sallamadım. O maç özelinde değişikliklere ve oyuna kendimce yorumumu yaparım o olmaz bu gitsin demem. Totrent'te de bunu yapmadım ta ki hiçbir amacı kalmayan takımda genç oyunculara süre vermemesine kadar.Balli okan
Neyse tsye yenilince sallarsiniz yine
kopenhag macında izledigim lazyonun takım uyumu dışında bizden tek bir artısı yoktu bitiricilik sorununu biraz bile çözsek o mactan puan alabiliriz
Gsli olup olmadigi belli olmayan x 1 zatin yorumu uzerinden bok gibi oyununu golgelemeye calisiyor.![]()
Anca şov yap. Elbette adamın yaptığı yoruma karşıyız ama saçma sapan tipleri ciddiye alıp cevap vermekte çok saçma...
pozisyon noktalarında var geri gelip atıyor koşu yapıyor . geçen sene cok maç oynamamasına bağlıyorum formunuYapma be kardeşim nasıl oyun içinde olumluydu? Göz var nizam var.
Tamam hazır değildi, fiziği falan filan anlarım ama hiç bir topu olumlu kullanamayan adama da oyun içinde gayet iyiydi diyemeyiz.
niye böyle yazıon rtaş her msjı