Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EmreK sol bek olarak ha, sol tarafdan her mac 3 gol yeriz. Herifin defansi sifir yav
Kosusu bile ergün penbeye benziyor. Defansi sifir oldugu da dogru degil. En iyi yaptigi sey önde top kazanmak ama bu önde kanatta olmak icin yeterli degil. Bu yüzden bek olarak bi denenebilir. Olmazsa good bye.

İzledin mi

Diagne falan diyorlardı hasss dedim 3 dk videosuna baktım harbi diagne gibi

Top süremeyen ve yavaş adam almamalıyız 28- adam alacaksak.
Bi tek videolarini izledim bir macini bile izlemedim ama bana da aynen Cagne gibi geldi

Belcika ligini pek takmiyorum zaten Onuachu falan orada muthis bi santrafor oldu

Tam oynamaya basladik emre kilinc kerem degisikligi yapti hoca. Bence cok yanlis bi degisiklik. Tam mertens kerem ile anlasiyordu keremi aldi. Mertenste oyundan düstü. Degisikligi yapiyorsa ikinci yari baslamadan yapmaliydi. Yine gomis ipten aldi.

1660954014410.webp

Barcelona'nin tier 1 duyumcusu Gerard Romero'ya gore Barcelona hem Aubameyang hem Depay'i yollarsa (ki olacak gibi duruyor, Depay belki kalabilir Barca'dan fesih bedeli beklentisi varmis Juve de Barca'ya kurus vermeye yanasmiyomus) Barca bir santrafor alacakmis ve listedeki isimler Cavani ve Belotti imis :asd:

Nice de bu iki adamdan birini almak istiyor. Herhalde Roma isi olmazsa Belotti bunlardan birine gider ki Roma da adam satmadan alacak gibi duruyor herifi, Mourinho'yu kirmayacaklardir 2-3m icin

Alternatif isimlere yonelelim. Højlund'a 10m vermek cidden mantikli olabilir. Herif bir suru kulube yazilmaya basladi bi daha da alamayiz. Baska kim var bilmiyom, santrafor marketi cok dar zaten

O el pozisyonunda rakibin eli de hic dogal degil gibi. Nekadar vucuda yakin olsa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt