Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Traoreyi bsksehir aldığına göre,albert elish gelecektir,defansada olsen,bence yüzde 99,ama forvet kim olacak ?

Nöbeti danyalın açtığını görünce

20220809_130718.webp

Kreatif bir ofansif orta saha, hareketli ve bitici bir forvet, orta açabilen bir sol bek.

Oyuncu degişikliği yaptığımızda heyecanlanmak istiyorum artık.

vira bismillah.
lanet 16. nöbetin sonuna gelmiş bulunmaktayiz. o nöbeti açan arkadasın başta elini ayağını olmak üzere tüm vücudunu özenle yıkamasını tavsiye ederim. yeni nöbet konusunun camiamıza ve forumumuza hayirli olmasını temenni ederim. yapılacak transferlerin ismininin değil, verimliliği yüksek oyuncuların alınmasını, geçmiş nöbetlerde alınmışlarında bir an evvel takıma uyum sağlayip güzel skorlarla yaratacağımız enerji ile sezonu champ bitirme temennisiylen... hepinizi kucaklıyor ve selamlıyorum.

by danyal sundu.

yaa Allahh

Bu takımın en büyük ihtiyacının ofansif ortasaha eksiğini görmeyen hoca ile şampiyonluk imkansız.

Oliveira zaten oyun kurulumu için bizim yarı sahaya gelince ofans hattının ortasında kocaman bir boşluk oluşuyor. Topu doğal olarak kanatlara indiriyoruz dolayısıyla. Kanatta da top ezen ve kaybeden Kerem olunca habire geçiş yiyoruz.

Gs ile oynayınca rakip için galibiyet şifresi çok basit. Merkezi kalabalık tut. Topu kanatlara yönlendir. Kanatlarda ki oyuncunun top kaybı yapma zaafını değerlendir ve hücuma çık.

Kaleye Okan’ı koymadan işin içinden çıkamıyorum şu kontenjan meselesi için. Muslera da iyi başladı. Nasıl olacak bilemiyorum. Yabancı kanat şart gibi duruyor, 10 numara da oynayabilen.

Kontenjan meselesi mi, bizim yerlilerin yetersiz olması mı sıkıntı anlayamadım. Öyle ya da böyle acil kaliteli yerli lazım. Bu sınır kaldırılmaz bu sene.

Bizimle adı geçtiğinde amine harit i izlemiştim. Özel hayatında ki sorunlar bitti ise bizim için tam olarak biçilmiş kaftan al arkana yaslan izle kapanan takımların nasıl dengesini bozuyor hep beraber görürüz.

Birde bize orta yapabilen bir sol bek ve forvet gibi bir forvet lazım. Dün maçın başında Seferoviç o pozisyonda golü atsa güle oynaya kazanacağımız maçta ecel terleri döktük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt