Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benficalilar izleyip dalga geciyor mudur acaba bizle
Olabilir reis kafayı yedim o pozisyonda bir de pas atması çok saçma önünde sağında solunda adam olur pas atarsın anlarım rakip oyuncu emre akbabaya daha yakın senin çevrende kimse yok topu biraz daha içeriye sürüp net vuruşu yapacaksın

Olabilir reis kafayı yedim o pozisyonda bir de pas atması çok saçma önünde sağında solunda adam olur pas atarsın anlarım rakip oyuncu emre akbabaya daha yakın senin çevrende kimse yok topu biraz daha içeriye sürüp net vuruşu yapacaksın
Pas atar gibi fake atsa kaleci dahil herkes öbür tarafa gidecekti , sol köşeden bom boş plase ile bitirebilirdi.
Özgüven eksikliği mi sebep anlamadım.
Ayrıca hava toplarında büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kendisinden sebepli.

Pas atar gibi fake atsa kaleci dahil herkes öbür tarafa gidecekti , sol köşeden bom boş plase ile bitirebilirdi.
Özgüven eksikliği mi sebep anlamadım.
Ayrıca hava toplarında büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kendisinden sebepli.
Fake atsa ben kaleci olsam inanmazdım açıkcası o kadar saçma pas mı atılır diye. Adam beklentilerin ötesine çıktı konuda.

Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçları dahil, Östersunds maçlarında çok ciddi goller kaçırmıştı herhalde şimdiki zihniyet olsa maça çıkmadan sepetleyelim derdi.

Seferovic ilk 2 maça göre dün net daha iyidi, bazen ilk golü atmak gerekir özgüven için, neredeyse girdiğimiz tüm pozisyonların içinde.

Onu geçtim bir tane daha santrafor her türlü alınacak, öyle ağlanacak vahlanacak bir durum yok. Temmuzda hepiniz Gomis defolsun gitsin diyordunuz, şimdi sesiniz çıkmıyor, her düşene vurmaya son verin.

Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçları dahil, Östersunds maçlarında çok ciddi goller kaçırmıştı herhalde şimdiki zihniyet olsa maça çıkmadan sepetleyelim derdi.

Seferovic ilk 2 maça göre dün net daha iyidi, bazen ilk golü atmak gerekir özgüven için, neredeyse girdiğimiz tüm pozisyonların içinde.

Onu geçtim bir tane daha santrafor her türlü alınacak, öyle ağlanacak vahlanacak bir durum yok. Temmuzda hepiniz Gomis defolsun gitsin diyordunuz, şimdi sesiniz çıkmıyor, her düşene vurmaya son verin.
Gecmisini bilmesek haklisiniz ancak Seferovic sacma sapan gol kacirmasiyla unlu. Benfica’lilara cok sac bas yoldurdugu olmus. Kotu adam demiyorum ancak bunlara alismak lazim.

Bu arada Mertens girdikten sonra Seferovic çok çok daha iyi oynadı. Sefer kendine gelecek bence. Yine de yırtıcı ve net vuruşu olan bir forvet lazım.

Gerçi Mertens girdikten sonra hemen herkes daha iyi oynadı.

Gecmisini bilmesek haklisiniz ancak Seferovic sacma sapan gol kacirmasiyla unlu. Benfica’lilara cok sac bas yoldurdugu olmus. Kotu adam demiyorum ancak bunlara alismak lazim.

Biliyoruz zaten, geldiğinde de söyledik böyle sululukları var diye.

İsviçre MT'nın kaç yıldır as forveti olabilmiş di mi bu şartlarda, demekki takıma ciddi katkılar veriyor. Milli maçta bize attığı golü atabilecek kaç santrafor var peki ligde, eğer böyle pozisyon pozisyon atacaksak?

Kerem çok yoruyor ya kaybettiği topların kolajı olsa hemen hemen hepsinde basit oynayacak opsiyonları var ama asla tercih etmiyor her topla çalım atmaya çalışmaz ki bir insan takımı en çok Kerem yoruyor 10 kere top gelsin 10'unda da ekstra işler yapmaya çalışıyor olmuyor haliyle biraz oyuna zekasını koyacak kanat lazım Ghezzal Feghouli gibi

Şöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.

Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.

Sefer gol attıran bi tip çok çok kabaca
Dünkü pozisyonda vurmaması bile onun mental durumunu anlatıyor
Sayesinde top dağıtımı yapılıyor ileride
Tabiki isteriz ki çivi gibi zımbalasın orada
Ama sefer öyle bi adam
Nabak 🤔

Şöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.

Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.
45-60 arasi cok rahat 2 gol bulabilirdik

Hatta bir adım öteye taşıyorum gol kralı Gomis için derbilerde gol atamıyor, penaltı kaçırıyor diye de neler söylendi. Mükemmel oyuncu yoktur dünyada, biraz daha pozitif bakmak ve süre vermek gerekiyor bu tip anlarda.

Yoksa iyice fenere benzeyeceğiz, yarın Torreira ve Mertens'e de sallanırsa şaşırmam, Sergio için bile neler söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt