Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek bangır bangır bağırıyor lazım olduğunu
Stoper aynı şekilde benim yedegim yok buraya oyuncu alın diyo
Kanat ve 10 numarayı beraber oynayacak oyuncu lazım takım kanatlarda oyun görüşü yok diyo
Santrafor şart oğlu şart Gomis tarzı ama onun genç halı lazım diyo

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
//Kanat ve 10 numarayı beraber oynayacak oyuncu lazım takım kanatlarda oyun görüşü yok diyo.// Sözde mertens yapacaktı bu işi ama kaç maç çıkartır kondisyona ve yaşa bağlı orası meçhul. Bana kalırsada şuan 5 transfer lazım ama Okan dün 3 dedi tercihimi ligimizin durumuna bağlı ofansa kaydırdım bende.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Alexis Sanchez için Ardayi Hakanı devreye soktuk 88 dogumluydu ondan bir yaş küçük ve Süper ligi donunda sallamis olan 2 milyona yakın daha az para alacak olan Nwakaemeyi bu kadar ihtiyaç duyulan bir oyuncu tarzı olmasına rağmen niye bekletiyoruz al başlasın bir an önce

Kanat ve 10 numarayı beraber oynayacak oyuncu lazım takım kanatlarda oyun görüşü yok diyo. Sözde mertens yapacaktı bu işi ama kaç maç çıkartır kondisyona ve yaşa bağlı orası meçhul. Bana kalırsada şuan 5 transfer lazım ama Okan dün 3 dedi tercihimi ligimizin durumuna bağlı ofansa kaydırdım bende.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Renktaş Mertensi biz ikinci forvet ve ofansif orta saha için aldık kanatlarda çok lazım olmadığı ihtiyaç olmadığı sürece zaten kullanmaz hoca

Wakame kötü değil ama iyice ağırlaştık.
Gecen aeneki trabzon takimida tank gibiydi ama acik ara sampiyon oldu nwakame cornelius hamsik bakasetas omur haric bir tane hizli oyunculari yoktu

Bizim gibi takimlar rakip sahada oynadigi icin hizdan ziyade is bitirmek onemli nwakame bize lazim her turlu is yapar kilit acar

Fikstürümüz cidden hocayı ve takımı da yakabilir veya Nisan'da şampiyonluk kutlaması da yaptırabilir. Öyle fikstür. Önümüzdeki 4 maçtan ikisi Konya ve Adana deplasmanı, ondan sonraki 4 maç Alanya Beşiktaş Başakşehir ile. Sonra yine Sivas'a kışın köründe gideceğiz. Ardından Fenerbahçe deplasmanı.

Şöyle vurup gideceğimiz 4-5 hafta rahatlığımız yok.

Dün Mertens bir pozisyonda Van Aanholt'u haşladı el kol hareketiyle ,buraya gel arkada bekleme gibisinden. Torreira arkadaşlarına durmaları gereken yerleri sıkca gösterdi. Hoşuma gidiyor böyle şeyler. Takımın ve seyircinin modunu düşüren adamlardan gına gelmişti.

Gecen aeneki trabzon takimida tank gibiydi ama acik ara sampiyon oldu nwakame cornelius hamsik bakasetas omur haric bir tane hizli oyunculari yoktu

Bizim gibi takimlar rakip sahada oynadigi icin hizdan ziyade is bitirmek onemli nwakame bize lazim her turlu is yapar kilit acar
Sadece lig oldugu için belki. Seneye umarım yabancı sınırı kaldirilir

Dün Metertens bir pozisyonda Van Aanholt'u haşladı el kol hareketiyle ,buraya gel arkada bekleme gibisinden. Torreira arkadaşlarına durmaları gereken yerleri sıkca gösterdi. Hoşuma gidiyor böyle şeyler. Takımın ve seyircinin modunyu düşüren adamlardan gına gelmişti.

Evet yeni gelenlerin hepsi oynamaya ve oynatmaya gelmiş. Bir arkadaş da yazmıştı geçen sayfalarda. Karakterli oyuncular almışız bu sefer.

Nwakaeme gel kardeşim gel. Mertens'le şov yaparsınız beraber.

Hain Kasımpaşa'dan Eren Elmalı çok fena kaçmış. Bizim sol beke ilaç olurmuş herif. Ts maçlarında şimdiye kadar baya beğendim elemanı. Adama 3,5m euro bonservis vermişler.

Danimarka u21 takımında iyi potansiyelli oyuncular var. Fiyatları çok yüksek değil. Hojlund u zaten hepiniz biliyorsunuz yurtdışına çıktığı için almak zor olur. Ama Kopenhag’da sol bek Kristiansen ve midtyand kulübün adını doğru yazamadım burda sağaçık ısaksen var. Bu iki futbolcu ve olursa Hojlund çok iyi fırsat transfer olur.

Birde şu moderatör onayı senelerce sürecek galiba..Bitsemi artık mod arkadaşlar,yazasım gelmiyor böyle olunca vallaha..

nwakaeme belotti icardi

bunlatı galatasaraydan çok kendini kendini seven alır

şampiyonluk ihtimali yüzde 25 ve bu ihtimale bu transferleri yaparak galatasarayın bugününü ve yarınını yatırmak ahmaklık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt