Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wakayame tam bizim ligte sorun çözen adamlardan 1+1 gibi sözleşme olursa hayır denmez ama uzun sözleşme verirlerse babel feguli gibi cok söveriz

geçen sene ligde 30 maç 13 gol 10 asist yapan adamın mi posası çıktı ? Transferi istersin istemezsin o ayrı konu da 30 yıl sonra hamsileri şampiyon yapmış adam

+ Adamın beyini var. Kanatta yetenekli ancak futbol zekası vasat/ düşük topçular var

Wakayemenin tek sorunu temposuzluk olur, ona da öyle veya böyle çare bulmamız gerekecek

Nwkaeme geçen sene lazyonun en önemli kozlarından biriydi, muhteşem oynadı. Ancak halihazırda bu kadar 30+ oyuncu almışken bir tane daha yaşlı oyuncu almaya gerek var mı ? Yanlış anlaşılmasın ben genç oyuncu hastalarından değilim, sadece geleceği kurtarma adına elimizde satışa uygun oyuncu olması adına konuşuyorum. Mevcut kadroda Nelson ve Yunus haricinde satışa uygun hiç oyuncumuz yok. Torreira'yı saymıyorum, o zaten yeni geldi ve o da formunu bulursa satışa uygun olur. Ancak sadece bu kadar var. Yani Nwakaeme yerine Arjantin'den, Brezilya'dan potansiyeli yüksek bir oyuncu değeri verilerek alınabilir. İlla 1 milyona alıp 10 milyona satalım demiyorum. Oyuncunun potansiyeli varsa 6-7 her neyse verip alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt