Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Aga şu pozisyonda o topu kaleye zımbalamayan adamı ilk 11 çıkarmamak lazım bir daha düzelene kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga şu pozisyonda o topu kaleye zımbalamayan adamı ilk 11 çıkarmamak lazım bir daha düzelene kadar
Olabilir reis kafayı yedim o pozisyonda bir de pas atması çok saçma önünde sağında solunda adam olur pas atarsın anlarım rakip oyuncu emre akbabaya daha yakın senin çevrende kimse yok topu biraz daha içeriye sürüp net vuruşu yapacaksınbenficalilar izleyip dalga geciyor mudur acaba bizle
O stat zaten olimpiyat oyunları için inşa edildi renktaşOlimpiyatda tac cizgisinden tunele kadar ki bolumde gazi kosusu yapilir o nasil bir alan ya
Tribunde topu gormek icin durbun lazim
Pas atar gibi fake atsa kaleci dahil herkes öbür tarafa gidecekti , sol köşeden bom boş plase ile bitirebilirdi.Olabilir reis kafayı yedim o pozisyonda bir de pas atması çok saçma önünde sağında solunda adam olur pas atarsın anlarım rakip oyuncu emre akbabaya daha yakın senin çevrende kimse yok topu biraz daha içeriye sürüp net vuruşu yapacaksın
Fake atsa ben kaleci olsam inanmazdım açıkcası o kadar saçma pas mı atılır diye. Adam beklentilerin ötesine çıktı konuda.Pas atar gibi fake atsa kaleci dahil herkes öbür tarafa gidecekti , sol köşeden bom boş plase ile bitirebilirdi.
Özgüven eksikliği mi sebep anlamadım.
Ayrıca hava toplarında büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kendisinden sebepli.
Gecmisini bilmesek haklisiniz ancak Seferovic sacma sapan gol kacirmasiyla unlu. Benfica’lilara cok sac bas yoldurdugu olmus. Kotu adam demiyorum ancak bunlara alismak lazim.Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçları dahil, Östersunds maçlarında çok ciddi goller kaçırmıştı herhalde şimdiki zihniyet olsa maça çıkmadan sepetleyelim derdi.
Seferovic ilk 2 maça göre dün net daha iyidi, bazen ilk golü atmak gerekir özgüven için, neredeyse girdiğimiz tüm pozisyonların içinde.
Onu geçtim bir tane daha santrafor her türlü alınacak, öyle ağlanacak vahlanacak bir durum yok. Temmuzda hepiniz Gomis defolsun gitsin diyordunuz, şimdi sesiniz çıkmıyor, her düşene vurmaya son verin.
Gecmisini bilmesek haklisiniz ancak Seferovic sacma sapan gol kacirmasiyla unlu. Benfica’lilara cok sac bas yoldurdugu olmus. Kotu adam demiyorum ancak bunlara alismak lazim.
45-60 arasi cok rahat 2 gol bulabilirdikŞöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.
Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.
Yada kampta cok iyi calisilmis tum topcularda bir agirlik var umarim benim dedigim gibidirdemek ki kampta bi cacık calısılmamıs