- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Baris dedeye kalsa her mac lehimize 10 penalti ve 5 kirmizi kart calinmasi lazim
dedemiz yuruyen gs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris dedeye kalsa her mac lehimize 10 penalti ve 5 kirmizi kart calinmasi lazim
Ama Giresun maçında net 2 penaltı yendi renktaşBaris dedeye kalsa her mac lehimize 10 penalti ve 5 kirmizi kart calinmasi lazim
fena mı olurBaris dedeye kalsa her mac lehimize 10 penalti ve 5 kirmizi kart calinmasi lazim
Bence de iyi işler yapıldı zaten bu konuda taktir ediyor taraftar ancak işte ilk gelirken beklenti yüksek tutulunca taraftar da etkilendi ister istemezMÖ tek katılsa bir şey yapamayacaktı, bunu farkedip DÖ ile birleşti zaten.
Yönetim hayal satmamalı buna katılıyorum da, güncek koşullarda da dümeni döndürmek zor; bence bu şartlarda iyi işler yapıldı şu ana kadar.
Sen çok degistinBaris dedeye kalsa her mac lehimize 10 penalti ve 5 kirmizi kart calinmasi lazim
Bunlar Galatasarayliligi unutmuş reis. Ruhları körelmişfena mı olur
Yerli statüsünde oynuyor mu. Bunu hep sorarim
Tiklanmiyo@Toral SEVER
bu alberth elisin olayı anlamadım ben bordeaux hem sözlesmesini uzatmıs hemde oynatmıyor bu sene neden acaba ,gecen senede iyi oynamıs