Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
536722-1610652031.png

Kerem + Yunus gibi

taraftar profilinde sadece bizde değişim yok

hee yerde var bu tüketim çılgınlığı ve kendini üstün görme hali

o her platformda pohpohlanan z kuşağı denen dünyanın anasını bekleyecek jenerasyonu hastalığı bu

sosyal medya bunların çöplüğü

oyuncuların hesaplarında ana avrat sövenler bunlar

@Tugay Elser
@Kolpa Kemal Kürek
@Murat Saylak

Wolfsburg&kovac brekaloyu salar mi? Salarsa kaca salar bize duser mi?gsye Ister misiniz

Tskler

Bir ay önce Kovac kadroyu kücültmeyi istiyor ve Brekalo satilacak adaylardan biriydi diye haber var. Ama bunlarin Spor Direktörüne göre, Brekalo icin kimseden teklif almamislar. Adamlarin bonservis beklentisi gecen sene 10 milyon üstüydü. Simdi herhalde düsmüstür o rakam. Sonucta tek senesi kaldi ve teklif gelirse yollamayi istiyorlar.

Bir ay önce Kovac kadroyu kücültmeyi istiyor ve Brekalo satilacak adaylardan biriydi diye haber var. Ama bunlarin Spor Direktörüne göre, Brekalo icin kimseden teklif almamislar. Adamlarin bonservis beklentisi gecen sene 10 milyon üstüydü. Simdi herhalde düsmüstür o rakam. Sonucta tek senesi kaldi ve teklif gelirse yollamayi istiyorlar.
Torinoda denk geldigim maclarda begenmistim. Bulide nasildi takip etmedim hic. olur sence bize?

Galatasaray, Bragantino takımında forma giyen stoper oyuncusu Leo Ortiz için ilk teklifini yaptı. Taffarel'in transfer için devreye sokulması planlanıyor. | Milliyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt