Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş olay şu bütünlük, kazanma arzusu. yaklasık 2 metreyi gecen bölgeyi deliksiz savunmak tam olarak bu.

Son zamanlarda gördüğüm en iyi takım bütünlüğü olayı bu. İşte aradığımız GS bu. Gol sonrası Sergio'nun haykırışı da çok iyiydi. Galiba bu sezonda hamzadaki gibi olacak olacak şeklinde totem yapıp gideceğiz

Mertens bizi şampiyon yapmayacak mıydı yav? O yüzden almadık mı
Bir karar verin artık kim şampiyon yapacak

Mertens wakame elele gs sampiyonluga

Son zamanlarda gördüğüm en iyi takım bütünlüğü olayı bu. İşte aradığımız GS bu. Gol sonrası Sergio'nun haykırışı da çok iyiydi. Galiba bu sezonda hamzadaki gibi olacak olacak şeklinde totem yapıp gideceğiz

Totem calismalarina burada bir kisim taraftar basladik

Evet igrenc evet irite edici evet antipatik

Ama herseyimiz gs icin

Torinoda denk geldigim maclarda begenmistim. Bulide nasildi takip etmedim hic. olur sence bize?

Ben bu adami tek Stuttgart'da oynarken ciddi takip etmistim. O dönem baya gencti ve teknigi ve dribling kapasitesi iyi olsada, almanlarin kafasiyla duvarin icinden gecmek diye bir deyimi var ve Brekaloya o deyim baya uyuyordu.

Sonra kendini gelistirmisti ve x takim falan istiyordu diyorlardi, ama sanki baya aglak bir karakteri var adamin. Senelerdir her yaz transfer döneminde Wolfsburgdan gitmeyi istiyorum, AL/SL de olan bir takimda oynamayi istiyorum haberi cikiyordu.

Ve bu Kerem ve Yunus gibi daha cok ters ayakli kanat. Ben alinacak kanat oyuncun daha cok cizgiye inip ordan pas/orta tehlikesi yaratmasini istiyorum.

bayram.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt