Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçları dahil, Östersunds maçlarında çok ciddi goller kaçırmıştı herhalde şimdiki zihniyet olsa maça çıkmadan sepetleyelim derdi.

Seferovic ilk 2 maça göre dün net daha iyidi, bazen ilk golü atmak gerekir özgüven için, neredeyse girdiğimiz tüm pozisyonların içinde.

Onu geçtim bir tane daha santrafor her türlü alınacak, öyle ağlanacak vahlanacak bir durum yok. Temmuzda hepiniz Gomis defolsun gitsin diyordunuz, şimdi sesiniz çıkmıyor, her düşene vurmaya son verin.
Birde her oyuncu o hava alanda ki karsilamaya gelemiyor. Baski altina giriyor beklentiden. Golünü atsin gerisi gelir.

yok mu portekiz liginden potansiyel bir marcao daha yaw :/ bir de mariano'nun sol bek versiyonunu bulduk muydu, acayip bir takım olabiliriz.

Şöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.

Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.
Savunma anlamda iyiz zaten. Zorluk önde cekiyoruz takim birbirine alisik olmadigindan. Mertens girdikten sonra oda düzeldi dicektik orda da keremi alip emreyi soktu maca. Hem emre yoktu ortalikta hem mertense kötu geldi keremin cikmasi.

Bu arkadasi alirsak kimin yerine oynayacak?
Ben 3 tane iyi stoper olması gerektiği fikrindeyim renktaş. Hangisi iyiyse o oynar. Hem maç içinde 3’lüye dönme fırsatı verir. 2 tane stoper yeter mantığını ben anlamıyorum. 4 sarıda 1 maç ceza yeniliyor, Marcao-Luyindama’nın sırf bu yüzden aynı anda cezalı olduğu maçlar oluyordu.

Sefer gol attıran bi tip çok çok kabaca
Dünkü pozisyonda vurmaması bile onun mental durumunu anlatıyor
Sayesinde top dağıtımı yapılıyor ileride
Tabiki isteriz ki çivi gibi zımbalasın orada
Ama sefer öyle bi adam
Nabak 🤔
Iyide orda daha pas atilmaz artik. Hem savunmaci yunusu kapatmis hem ofsaytta. Kendi önu acik.

FamQ_ljWIAE2_Pi
Felagund Finrod ile Beor

Şöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.

Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.
2011-2012 takımı da çok özel bir takımdı ya. 96-00 hazzına en çok yaklaşan takımdı bana göre. hele o ilk yıl. süper final'in olduğu sezon. resmen içeride dışarıda deli gibi domine etmiştik ligi 9.10. haftadan sonra.

10 ya da 11 maç üst üste galip gelmiştik rahat rahat.

yanlız o sezonun da başlangıcı felaketti. eboue'nin sol bek, sabri'nin ön libero oynadığı ibb maçı, muslera'nın hatası ile 2-0 kaybedilen maç. 2-3 hafta sonra içeride antep'ten 4 yiyen gs.

96-00'ın da başlangıcı çok enteresandır bu arada, kendi evinde fb'den 4 yiyen (4-0) bir gs, sabredilip devam edince bırak ligi, avrupa futbolunun bir numarası oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt