Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
luyi hala belçikaya gitmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu çözen oldu mu?
![]()
AntonYMesaj çok net
Kalplerde yıldız gönüllerde P ay
tekme tokat dövülerek kovulmalı ruhsuzBu pozisyonun başında da Emre bey kafa topuna bile çıkmıyor
Devamında da pozisyonu izliyor
Acayip sinir oldum orada
Aslan payı burada Nelsson,Torreira ve Abdül. Boey arka planı renklendirmiş.bilemedim
Oynadıkça oyuncularda alışıyor ve daha iyi oluyor, birde yüklemenin etkilerini yavaş yavaş atıyorlar sanki. Olivera mesela dün o kendini kolay yere atmayı bırakmış, Seferoviç iki maçta hareketsizdi dün hareket etmeye başladı, Kerem önceki maçlara göre daha iyiydi. Transfer sezonundaki haberlerde konsantrasyon bozuyor sanki.Şöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.
Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.
Sen git golf kriket oyna en iyisi
Aslan payı burada Nelsson,Torreira ve Abdül. Boey arka planı renklendirmiş.
Kalplerde yildiz gönülerDE P AYbunu çözen oldu mu?
![]()
o değilde 6 numaramız ne kadar güzel lannedense maçı izlerken tekrar pozisyonunda bana da uzatıyor gibi gelmişti
Sami onlari bilmezSen git golf kriket oyna en iyisi
o değilde 6 numaramız ne kadar güzel lan
Oynadığımız futbol böyle devam ederse haklı çıkar.
biraz form tutsunlar bence orta sahamız çok fark yaratacak
dün kötüyken bile gol yemediysek pas hatası yapmamasındandı torreira ve serigonun
berkan taylan olsa kesin yemiştik mesela
Hoca'nın sistemine uygun değilse "yanlış oynatıyor" diyemeyiz. Adam belki öyle oynatmak istemiyor. Hoca'nın oynatmak istediği gibi de oynayamıyorsa kendine uygun sistemde oynayabileceği bir takıma gitsin. Kesinlikle sol bek bulmalıyız. PVA ile sezon bitmez. Hem Kerem'i bozuyor hem Abdülkerim'i. Takımın enerjisini düşürüyor yaptığı top kayıpları ve hatalı tercihleriyle.pvayı çok yanlış kullanıyor okan hoca. torrent döneminde içeri oynuyordu pva çok faydalıydı böyle oynatmamız lazım.